Cosmetische teennagel correctie - Pedique LCN

Cosmetische teennagel correctie

Ook voor een cosmetische teennagel correctie kun je terecht in onze schoonheidssalon. De behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren pedicure.

Nagelcorrectie voor teennagels

cosmetische_teennagel_correctie_pedicure_schoonheidsspecialist

Veel mensen hebben te maken met een nagelaandoening. Hierdoor  schamen ze zich voor hun nagels en kun je je belemmerd voelen. Zo is bijvoorbeeld een bezoek aan het strand of zwembad niet zo vanzelfsprekend. Sporters die een trauma aan hun teennagel hebben, kunnen daar flinke last van hebben tijdens het beoefenen van de sport. Met het pedicure nagelcorrectie systeem, kunnen we de nagels repareren en verfraaien. Je hoeft je dus echt niet meer te schamen voor je teennagels!

De gelnagels worden gemaakt van Havenco-Pedique

Deze gel kan aangebracht worden op schimmelnagels, ook wel kalknagels genoemd, hoornnagels, psoriasisnagels en ingroeiende nagels. Met deze techniek kan jouw teennagel gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden. Zodoende krijg jij weer een mooie, goed verzorgde teennagel. Ook afgescheurde hoekjes of gespleten nagels kunnen gecorrigeerd worden.
De één fase gel, die onder een UV lamp wordt uitgehard, is elastisch en past zich tijdens het lopen aan de bewegingen van de nagel en voet aan. Hierdoor zal deze niet als storend ervaren worden.
De gelnagel voelt heel natuurlijk aan. Doordat er verschillende kleuren zijn, zal deze gelnagel bij uw overige, niet aangetaste, teennagels passen. Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten, speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit.

Cosmetische teennagel correctie bij Erna’s Beauty

Kom langs in onze salon en laat je informeren over de mogelijkheden of maak direct en makkelijk een afspraak online.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst