Visagie Bruidsmake-up

Bruidsmake-up bij Erna’s Beauty

De bruidsmake-up bepaalt een groot deel van je uitstraling op jouw grote dag!  Wij verzorgen graag jouw bruidsmake up. Onze ervaren visagist helpt jou met het vinden van de juiste make-up die bij jou past. Zowel op het gebied van stijl als karakter. Wij verzorgen een mooie, langzittende make-up voor op je trouwdag. Zo zie je er op jouw dag, op je allermooist uit!

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens een proefsessie in onze schoonheidssalon voorafgaand aan je huwelijksdag bespreken wij jouw wensen. Maar natuurlijk ook je verwachtingen. Aan de hand van jouw wensen maakt onze makeup artist een mooie proefmake-up.

Wat kan je meenemen tijdens de make-up proefsessie?

  • Het is voor onze visagist handig als je een foto van je bruidsjurk mee neemt.
  • Wanneer je een speciaal kleurenthema hebt is het ook handig om daar een voorbeeld van mee te nemen.
  • Heb je zelf al gezocht naar wat je mooi lijkt? Een foto collage kan ons zeker helpen.

Zo kunnen we de bruidsmake-up perfect afstemmen op jouw trouwdag

 

Bruidsmake-up op locatie, thuis of in de schoonheidssalon

Het is mogelijk om de bruidsmake-up bij ons in de salon in Nieuw Vennep te verzorgen op de grote dag. Maar ook komen wij aan huis of naar het adres waar je op dat moment verblijft. En helemaal mooi, is die locatie binnen de Haarlemmermeer, dan berekenen wij geen extra kosten! Uiteraard is het ook mogelijk naar een locatie buiten deze regio te komen, informeer dan even naar de kosten.

 

Om je trouw look helemaal compleet te maken kan je bij Erna’s Beauty ook terecht voor mooie voeten en handen.

  • gelpolish gellak manicure nagellak nailpolish mooie handen nagels nagelstylist nagelsalon ernas beauty nieuw vennepGelnagels  De gel wordt aangebracht op de nagel en onder een speciale UV lamp uitgehard. Gel nagels verspreiden nauwelijks geur. Daarnaast is door het gebruik van gel in plaats van acryl, de nagel soepeler en prettiger om te dragen. Doordat de nagels van gel flexibiler zijn, geven ze iets meer mee als je de nagel bijvoorbeeld stoot. In onze schoonheidssalon werken we met de merken Nail Line en IBD.
  • Gelpolish Hiermee heb je gegarandeerd prachtig gelakte nagels met de kwaliteit van gel. Met de Gel polish heb je in een half uur mooi verzorgde en gelakte nagels. De gel blijft 2 tot 4 weken goed zitten. Je zou kunnen kiezen om deze behandeling eenmalig voor je bruiloft te doen. Maar wanneer je voor een langere tijd van jouw nagels wilt genieten, kun je de Gelpolish uiteraard laten bijvullen of kiezen voor een nieuwe polish kleur. Met een ruime keuze uit kleuren, zal er altijd een kleur voor je bij zitten.
  • Pedicure Tijdens de pedicure behandeling van Erna’s Beauty worden je nagels geknipt, het eelt verwijderd en eventuele pijnlijke plekken behandeld.
    Jouw voeten zullen na de behandeling weer zacht en comfortabel aanvoelen.
  • Gelpolish of French pedicure  Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je teennagels er mooi en verzorgd uit zien. Kies dan voor een French pedicure of gel polish. Erna’s Beauty heeft een royale keuze uit prachtige kleuren voor iedere gelegenheid en elk seizoen.

 

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

bruidsmake-up_bruid_make_up_bruiloft_visagie_trouwen