Acne & IPL

Wat is een IPL Behandeling?

Doordat er tijdens een IPL behandeling een sterk licht op de huid wordt overgebracht, heeft dit tot resultaat dat de huidbacterie die acne veroorzaakt wordt bestreden. Daarna zal de huid tot rust komen en de acne zal verminderen. Let wel, niet iedere vorm van acne kan met een IPL behandeling behandelt worden. Daarnaast kan er na een behandeling toch ook weer nieuwe acne ontstaan.

Daarom is ons advies dan ook om naast een IPL behandeling, ook een acne behandeling te doen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor de Acne IPL behandeling?

De behandeling is een kuur van ongeveer 8 keer met een tussenpoos van 2 weken. Afhankelijk van de ernst en locatie van de acne, wordt bij aanvang bepaald hoeveel behandelingen nodig zijn. Maar ook hoe vaak een behandeling nodig al zijn voor het optimale resultaat. Het kan dus zijn dat een behandeling vaker of minder vaak dan eens per twee weken moet worden uitgevoerd. En het aantal behandelingen kan hoger of lager dan 8 uitvallen.

Hoe vaak dient de Acne IPL behandeling herhaald te worden na een kuur?

Om een optimaal effect van de eerste Acne IPL behandeling te behouden, adviseren wij om iedere 4 tot 8 weken terug te komen voor een vervolg-/onderhoudsbehandeling en een acne behandeling.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

 

IPL_behandeling_acne_schoonheidsspecialist_schoonheidssalon