Acne behandeling bij Erna’s Beauty

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende acne behandelingen. Deze passen we aan, aan jouw huid, agenda en portemonnee. Onze schoonheidsspecialisten gebruiken de producten van Nimue Skin Technology en pH Formula, om de huid met acne te verzorgen. Voor de eerste gezichtsbehandeling maken we een uitgebreide huidanalyse, om zo tot een uitstekend behandelplan te komen die aan jouw wensen voldoet.

Onze acne behandelingen voor je op een rijtje

Acne Meet & Treat
Wanneer je een eerste keer komt voor een acne behandeling. Is het voor ons handig als we meer tijd hebben en het intake formulier samen bespreken. Daarna gaan we bekijken welke acne behandeling het meest geschikt is voor jouw huid.

Acne reinigen
Een korte reinigende behandeling waarbij de focus ligt op het reinigen van de mee-eters en puistjes. Deze behandeling wordt vaak geboekt tussen twee peeling behandelingen in.

Acne peeling
Een korte behandeling waarbij de huid een peeling krijgt. Hierna volgt eventueel het reinigen van de mee-eters en puistjes.

Acne reiniging en peeling
Deze behandeling is een uitgebreidere versie van de ‘acne reinigen en acne peeling’ behandeling. Tijdens deze behandeling is er meer tijd voor het reinigen van de mee-eters en puistjes.

Acne Resurfacing
De huid krijgt een uitgebreide behandeling in combinatie met een van onze resurfacing peelings. Als afsluiting krijg je een kalmerend en ontgiftend masker.

Acne Be Lifted Littekens
Heb je veel last van oude (acne) littekens? Dan kunnen wij deze behandelen met ons Be Lifted apparaat.

Lymfedrainage
Lymfedrainage is een massagetechniek die ook uitermate geschikt is voor de behandeling van acne. Om een positieve bijdrage te kunnen bieden bij een acne huidprobleem, zal een kuurbehandeling van 4 tot 6 weken nodig zijn. Dit houdt een lymfedrainage behandeling van 45 minuten per week in.

IPL
Doordat er tijdens een IPL behandeling een sterk licht op de huid wordt overgebracht, heeft dit tot resultaat dat de huidbacterie die acne veroorzaakt wordt bestreden. Daarna zal je huid tot rust komen en de acne verminderen. Helaas kan niet iedere vorm van acne met IPL behandeld worden en kan de acne opnieuw ontstaan. Daarom is ons advies om naast een IPL behandeling, ook een acne behandeling te ondergaan.

Bovenstaande behandelingen zijn een greep uit onze mogelijkheden. Er zijn nog meer opties om de huid met acne te behandelen. Vraag vooral naar de verschillende mogelijkheden in onze salon. Of bekijk de Be Lifted Plasma behandelingen. Wist je trouwens dat sommige behandelingen misschien wel door je zorgverzekeraars vergoed worden?

Maak een afspraak Bekijk de prijslijst