Acne behandeling bij Erna’s Beauty

Heb je grove poriën, een glimmende huid en/of acne? En wil je graag een egale, gematteerde huid met een mooie huidstructuur.

 

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende acne behandelingen. Deze passen we aan, aan jouw huid, agenda en portemonnee. Onze schoonheidsspecialisten gebruiken de producten van Nimue Skin Technology, pH Formula, Dokter K en Thoclor om de huid met acne te verbeteren. Voor de eerste gezichtsbehandeling maken we graag een uitgebreide huidanalyse, om zo tot een uitstekend behandelplan te komen die aan jouw wensen voldoet.

Bekijk de pagina van onze MEET & TREAT voor meer informatie

Onze acne behandelingen voor je op een rijtje

Acne Meet & Treat
Wanneer je een eerste keer komt voor een acne behandeling. Is het voor ons handig als we meer tijd hebben en het intake formulier samen bespreken. Daarna gaan we bekijken welke acne behandeling het meest geschikt is voor jouw huid.

Acne clean
Een korte reinigende behandeling waarbij de focus ligt op het reinigen van de mee-eters en puistjes. Deze behandeling wordt vaak geboekt tussen twee peeling behandelingen in.

Acne peel
Een behandeling van 30 of 50 minuten waarbij de huid een peeling krijgt. Hierna volgt eventueel het reinigen van de mee-eters en puistjes. De 50 minuten behandeling heeft als afsluiting een kalmerend en ontgiftend masker.

Acne Littekens
Heb je veel last van oude (acne) littekens? Daar hebben wij verschillende behandel mogelijkheden voor. Deze kan je het beste samen met onze huidspecialist bespreken.

 

Wist je trouwens dat sommige behandelingen misschien wel door je zorgverzekeraars vergoed worden?

Maak een afspraak voor een Acne MEET & TREAT
Maak een afspraak voor een Acne peel 30 min
Maak een afspraak voor een Acne peel 50 min
Maak een afspraak voor een Acne litteken

Bekijk de prijslijst