Workshops & Events

Erna’s Beauty organiseert diverse workshops, experience, ladies nights, informatie avonden etc. Heb je vragen of wil je je aanmelding neem dan contact met ons op. Heb je zelf een idee voor een workshop of een event vraag het ons dan wij willen graag met je meedenken en indien mogelijk de door jou gewenste workshop of event organiseren.

Workshops & Events
make-up workshop

Make-up workshop

Welke make-up en kleur past bij mij? Hoe breng ik make-up op de juiste manier aan? Op welke manier maak ik sprekende smokey eyes? Vraag jij jezelf dit vaak af?
Doe dan mee met onze workshop!!!

lazy sunday beauty

Skin & Health Experience

Wie wil er nou niet een gezonde, mooie en stralende huid?  De basis van een mooie huid begint echter bij een goede en consequente huidverzorging, de juiste gezichtsbehandeling en een gezonde levensstijl.

huidverzorging_acne_schoonheidsspecialist

Informatie avond voeding en huid

Tijdens deze avond kan je kosteloos je huid laten analyseren met speciale meetzondes en maken we een foto van je huid. Samen met onze voedingscoach geven we een korte uitleg wat voeding met én voor je huid kan doen. We vertellen je meer over de feiten en de fabels.

makeup

Girls Night In!

Wil je samen met 6 vriendinnen een gezellige beauty middag of avond?
Wij hebben een leuk arrangement samengesteld! Onder het genot van een hapje en een drankje even ontspannen en bijkletsen!

dolle dwaze dagen

Erna’s Beauty Event Kalender

Alle Evenementen op een rij!