Skin & Health Experience

Wie wil er nou niet een gezonde, mooie en stralende huid?  De basis van een mooie huid begint echter bij een goede en consequente huidverzorging, de juiste gezichtsbehandeling en een gezonde levensstijl. Aan het begin van de Experience analyseren we je huid met speciale meetzondes en maken we een foto van je huid. De resolutie van de foto is  zo hoog dat we de diameter van je porie of de diepte van je rimpel kunnen meten. Tijdens de workshop leer je stap voor stap hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen, in goede conditie te krijgen en te behouden. En we hebben speciale aanbiedingen die alleen dan geldig zijn.

Waarom heeft de huid verzorging nodig?
Een gezonde huid is afhankelijk van uitgebalanceerde voeding, hydratatie, bescherming tegen de zon en vuil van buiten af, maar ook van een dagelijkse huidverzorging. Deze verzorging bestaat uit vier basisstappen.

• Reinigen
• Peelen
• Masker
• verzorging

Gedurende de workshop word je voorzien van drankjes en hapjes. Ruiken, voelen én uitproberen staat centraal in deze workshop!
Dit is de uitgelezen kans om de fantastische werking van de Matis of Nimue producten te ervaren en dat allemaal in een leuke omgeving en ongedwongen sfeer!

Enthousiast over deze workshop? Neem dan contact met ons op en vraag wanneer de eerst volgende workshop gepland staat. Wil je met een hele groep vriendinnen komen, dan plannen we een dag of een avond samen.
De huidverzorgingsworkshop wordt gegeven onder het genot van een hapje en een drankje. De workshop duurt 2 uur. Tijdens de workshop hebben we speciale aanbiedingen die alleen die avond geldig zijn.