Wenkbrauwen epileren of harsen

“Wenkbrauwen zijn de kapstok van je gezicht.” Hiermee bedoelen we dat een wenkbrauw heel belangrijk is voor jouw gezichtsuitdrukking.

Kom je bij Erna’s Beauty de eerste keer om je wenkbrauwen te epileren of harsen. Bekijken we eerst of de natuurlijke vorm nog goed zichtbaar is. Is dat niet zo willen we je graag de wenkbrauw correctie adviseren. Hier onder lees je daar meer over. Als de natuurlijke vorm nog redelijk zichtbaar is, harsen of epileren wij jouw wenkbrauwen in de juiste vorm.

Prijs behandelingen:
Wenkbrauw epileren € 15,00
Wenkbrauwen epileren tijdens schoonheidsbehandeling  € 7,00
Wenkbrauwen verven en epileren € 25,00

Wenkbrauw correcties

pupa-wyebrow-maniaHier mee bedoelen wij om door middel van goed verzorgde en gestylde wenkbrauwen, een opener oogopslag te krijgen en tegelijkertijd een mini face lift effect te creëren.

Om de perfect gestylde wenkbrauw te krijgen. Gaan we uit van bepaalde punten in het gezicht, om het begin, einde en  erg belangrijk het hoogste punt van de wenkbrauw te bepalen. Door deze punten weten we precies hoe de wenkbrauw “hoort” te zitten en kunnen we de perfecte wenkbrauw creëren.

Samen met Pupa Eyebrow producten kunnen we het helemaal afmaken. Pupa heeft namelijk perfecte kleuren en producten om de mooiste wenkbrauwen te maken. Vanzelfsprekend is dat dit de hele dag blijft zitten.

Prijs behandelingen:
Wenkbrauw correctie € 25,00
Tijdens schoonheidsbehandeling  € 15,00

Wimpers en wenkbrauwen verven

Geen zin om je wenkbrauwen elke dag te bij te tekenen? Of in doorgelopen mascara? Ook ideaal wanneer je op vakantie gaat!
Laat je wimpers en of je wenkbrauwen verven!

Prijs behandelingen:
Wenkbrauwen verven  € 15,00
Wimpers verven € 15,00
Wenkbrauwen verven tijdens behandeling  € 7,00
Wimpers verven tijdens behandeling € 7,00
Wenkbrauwen en wimpers verven  € 25,00
Wenkbrauwen verven en epileren € 25,00