Wenkbrauwen epileren of harsen

Mooie wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn de kapstok van je gezicht, wordt weleens gezegd. Hiermee wordt bedoeld dat een wenkbrauw heel belangrijk is voor jouw gezichtsuitdrukking.

Kom je bij Erna’s Beauty de eerste keer om je wenkbrauwen te epileren of harsen? Dan bekijken we eerst of de natuurlijke vorm nog goed zichtbaar is. Als dat niet zo is, dan zullen we jou een wenkbrauw correctie adviseren. Hieronder lees je daar meer over. Als de natuurlijke vorm nog redelijk zichtbaar is, harsen of epileren wij jouw wenkbrauwen in de juiste vorm.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

Wenkbrauw correcties

Wenkbrauw correctie

Een wenkbrauw correctie geeft je een opener oogopslag. Zo creëer je als het ware een mini facelift. Het resultaat zijn goed verzorgde en gestylde wenkbrauwen.

Om de perfect gestylde wenkbrauw te krijgen, gaan we uit van bepaalde punten in het gezicht. Zo bepalen we het begin, het einde en het hoogste punt van de wenkbrauw. Door deze punten weten we precies hoe de wenkbrauw “hoort” te zitten en kunnen we jouw perfecte wenkbrauw creëren.

Samen met Pupa Eyebrow producten kunnen we het helemaal afmaken. Pupa heeft namelijk perfecte kleuren en producten om de mooiste wenkbrauwen te maken. Vanzelfsprekend is dat dit de hele dag blijft zitten.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

Wimpers en wenkbrauwen verven

Wenkbrauw of wimpers verven

Heb je geen zin om je wenkbrauwen elke dag te bij te tekenen? Of in doorgelopen mascara? Ook ideaal wanneer je op vakantie gaat.
Laat je wimpers en of je wenkbrauwen verven bij Erna’s Beauty.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

mooie_gestylde_wenkbrauwen_wimpers