Pedicure behandeling voor de reumatische voet

Pedicure behandeling voor mensen met reuma
Deze behandeling wordt vaak vergoed door uw verzekering, dit zou je kunnen navragen bij jouw verzekeraar. Mensen met een reumatische aandoening hebben vaak last van hun voeten. Pijn staat daarbij voorop en is meestal de belangrijkste klacht. Daarnaast zijn vermoeidheid, brandende voeten, niet goed kunnen lopen (stijfheid) en zwelling(en) de belangrijkste klachten.
Aangezien er meer dan 200 reumatische aandoeningen bekend zijn, is de ‘reumatische voet’ eigenlijk geen goede term. Beter is te spreken van een ‘reuma patiënt met voetklachten’

Reuma en voetverzorging

Mensen met reuma hebben niet alleen last krijgen van de voeten, maar vaak ook van de handen. De voetverzorging wordt hierdoor soms een probleem. Wanneer niet meer de eigen nagels geknipt kunnen worden, en de voeten niet meer goed verzorgd. Dient de voetverzorging gedaan te worden door een professionele en gespecialiseerde pedicure, met de aantekening voor “reumatische voet”. Deze aantekening valt onder het Medische pedicure. Erna’s Beauty is aangesloten bij diverse instanties om er voor te zorgen dat uw behandeling vergoed kan worden. Uiteraard moeten onze gespecialiseerde pedicures ieder jaar bijgeschoold worden. Zo weet je zeker dat jouw voeten in goede handen zijn.

 

Prijs behandeling reumatische voet

Eerste consult Reumapatiënt                                                        60 min            € 57,50
(bij deze behandeling zit o.a. een intake gesprek,
medische amnese, screening van de voeten, schoencontrole
en de pedicure behandeling gericht op de reumatische voet)

Pedicure Reumapatiënt                                                                 30 min            € 33,50

Reumatische voet Ernas Beauty Nieuw Vennep