PBSerum

Science makes the difference

PBSerum Cosmeceuticals op basis van gevriesdroogde enzymen is revolutionair. Wat lange tijd niet voor mogelijk werd gehouden, is PBSerum Cosmeceuticals toch gelukt. Het gebruik van enzymen in behandel- en thuisproducten op een farmaceutisch kwaliteitsniveau, is door de vriesdroogtechniek mogelijk gemaakt. In combinatie met de enzymatisch SmartPeeling werken de producten snel en effectief in de diepere lagen van de huid. De vriesdroogtechniek zorgt er voor dat de werkzame stoffen tot meer dan 15 jaar stabiel blijven. Dit zonder toevoeging van conserverings- of andere middelen. Het betreffen 100% pure ingrediënten

 

Voordeel van Cosmeceuticals

Cosmeceuticals kunnen gezien worden als cosmetica met farmaceutische eigenschappen. Cosmeceuticals zijn producten met biologisch-actieve ingrediënten met ogenschijnlijk medische voordelen. Zij stimuleren de vernieuwing en inwendige functies van de cel. De werkzame stoffen van Cosmeceuticals zijn in staat de huid blijvend te beïnvloeden. De moleculaire samenstelling van Cosmeceuticals is veel kleiner dan die van cosmeticaproducten, waardoor de ingrediënten dieper in de huid en beter door de huid opgenomen worden. De concentratie van de werkstoffen is daarnaast vele malen hoger, waardoor het effect veel krachtiger is en langduriger doorwerkt.

 

Oorzaak aanpakken

PBSerum Cosmeceuticals werkt aan de oorzaken op enzymatisch niveau en richt zich niet alleen op de symptomen. Het merk richt zich specifiek op huidproblematieken. De gelaastsbehandelingen zijn effectief bij een vale huid, een gecombineerde/vette/acne huid, een huid met reliëf, verslapping en rimpels. Voor thuisgebruik zijn er diverse gevriesdroogde producten die de resultaten ondersteunen en versterken.

 

 

PBSerum SmartPeeling

Deze peeling verwijdert dode huidcellen in de diepere huidlagen zonder irritatie en roodhuid. De SmartPeeling is een Enzym Peeling met Kerastinase Het revolutionaire concept van de peeling op basis van PB333 keratinase, is dat deze als het ware herkent wat huid nodig heeft en selectief en efficiënt handelt. Speciaal ontworpen voor de gevoelige huid. Geen roodheid, geen irritaties.

voor en na foto SmartPeeling (de witte vlekken is verhoorning/dode huidcellen)

Welke gelaatsproblematieken worden behandeld met PB Serum Cosmeceuticals?

PBSerum is geschikt voor verschillende huidproblemen.

  • Een huid met oneffenheden
  • Een gecombineerde/vette/acne huid
  • Een vale huid
  • Rimpels in het gelaat
  • Verslapping van de huid

PBSerum Cosmeceuticals

PB Serum tijdens gezichtsbehandeling                                                                 € 20,00

 

 

PB Serum korte behandeling                                                         30 min            € 47,50

PB Serum behandeling                                                                 45 min            € 72,50

 

PB Serum en microdermabrasie                                                      75min             € 111,00

PB Serum + microdermabrasie+ bindweefsel massage                  90 min            € 136,00

 

Acne PBSerum                                                                                 30 min            € 39,00