Nimue Skin Technology

Wil je met jouw huid een stap zetten naar huidverbetering, dan is het belangrijk dat je het juiste merk vindt dat jou kan helpen bij jouw huidprobleem. Nimue Skin Technology is zo’n merk, Nimue doet voortdurend onderzoek en is daardoor dynamisch en trendsettend. De nieuwe SRC peelings van Nimue, die de huid niet alleen peelen maar ook voorzien van een flinke dosis werkstoffen.                                                     

Nimue staat bekend om zijn concept voor huidclassificatie, waarbij de huid is onderverdeeld in:

  • Environmentally Damaged Skin,
  • Hyperpigmented Skin,
  • Problematic Skin
  • Interactive Skin.

In de bijzondere filosofie staan huidproblemen centraal. Iedere huidspecialist die een huidprobleem kan oplossen, kan ook zonder problemen een huid verzorgen. De essentie van een Nimue-behandeling ligt dan ook bij huidverbetering. Feelgood en verzorging zijn niet onbelangrijk maar vormen een toegevoegde waarde. Nimue verdeelt zijn concept onder in:

Nimue behandelingen

Huidverzorging

Alle behandelingen van Nimue zijn gebaseerd op actieve werkstoffen waarbij het resultaat voorop staat. Tijdens een huidverzorgingsbehandeling van Nimue wordt de huid gereinigd, gepeeld en verzorgd. Deze behandelingen zijn ideaal voor iedereen die een verbluffend resultaat en ontspanning wil combineren in een behandeling. Dankzij de unieke combinatie van anti-oxidanten en herstellende werkstoffen wordt de huid geherstructureerd en straalt de huid van gezondheid!

 

Nimue Core                                                                                       45 min            € 55,00

Nimue Core & PBSerum                                                                   45 min            € 75,00

Nimue Core Bindweefsel massage                                                   75 min            € 80,00

Nimue Core, PBSerum & Bindweefsel massage                              90 min            € 100,00

 

Nimue Support                                                                                  60 min            € 74,00

Nimue Deluxe                                                                                    75 min            € 85,00

 

Nimue Glycol peeling     (lees meer)

Nimue Glycol                                                                                     60 min            € 85,00

Nimue Glycol + PBSerum                                                                 75 min            € 105,00

 

Extra bij de Nimue Gezichtsbehandeling te boeken:
TDS Ampul                                                                                                               € 12,50

Nimue Hyaluronic serum                                                                                          € 12,50

PBSerum Cosmeceutical                                                                                         € 20,00

 

Nimue mannen gezichtsbehandelingen     (lees meer)
MAN Core treatment                                                                       45 min            € 55,00

MAN Support treatment                                                                  60 min            € 74,00

MAN RELAX Deluxe treatment                                                      75 min            € 105,00

 

Huidproblemen

Een gezonde huid is niet vanzelfsprekend. Door diverse interne en externe factoren zoals medicatie of verkeerde cosmetica kan een huidprobleem ontstaan. Nimue is gespecialiseerd in het behandelen van de probleemhuid, zoals acne, pigmentvlekken of rosacea. Dankzij actieve ingrediënten vanuit de farmacie wordt de huid tijdens deze behandelingen opnieuw opgebouwd zodat huidproblemen zich genezen en herstellen.

 

Nimue TCA peeling      (lees meer)

Nimue 7.5% TCA                                                                              60 min            € 85,00

 

Nimue Acne behandelingen      (lees meer)

Nimue Acne                                                                                     60 min            € 85,00

Nimue Acne incl. TDS ampul                                                          75 min            € 97,50

 

Nimue pigment behandelingen     (lees meer

Nimue Pigment                                                                                60 min            € 85,00

Nimue Pigment incl. TDS ampul                                                     75 min            € 97,50

 

 

Huidverjonging

Een actieve verjongingsbehandeling. Ideaal voor een door externe factoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid. Een zachte maar actieve behandeling met een superieur resultaat die de poriën van de huid verkleint en voor een meer verfijnde stralende huidtextuur zorgt met een verhoogde elasticiteit en vitaliteit.

 

Nimue Age      (lees meer)

Nimue Anti Age                                                                                60 min            € 85,00

Nimue Anti Age incl. TDS ampul                                                     75 min            € 97,50

Nimue Anti age Deluxe incl. TDS ampul                                         90 min            € 109,00

 

Nimue Hyaluronic     (lees meer)

Nimue Hyaluronic                                                                             75 min            € 97,50

Nimue Peelingen

De peelings van Nimue 

Binnen alle Nimue- behandelingen staan de peelings centraal: peeling is huidverbetering! Wil jij je huid verbeteren door te scrubben en peelen?
En wil je meer weten over het hoe, wat en waarom… Klik hier en lees er meer over in de blog

nimue exfo enzym ananas en papaya enzymen dode huidcellen milde manier verwijderenExfoliating Enzyme

De Exfoliating Enzyme verbetert de structuur, textuur en glans van de huid aanzienlijk. De combinatie van Papaya en Ananas enzymen zorgt ervoor dat dode huidcellen worden losgeweekt en nieuwe cellen worden aangemaakt. Belangrijk voor iedere huid. Helpt het uiterlijk van iedere huid drastisch te verbeteren. Een unieke combinatie van fruitenzymen stimuleert de afvoer van dode huidcellen zonder de huid onnodig te belasten.

Nimue Bio-Active Peeling
Een krachtige behandeling die door het gebruik van de Bio Active peeling, een combinatie van drie zuren glycol, melk en citroenzuur in staat is verbluffende resultaten te boeken. Tijdens deze behandeling dringen de werkstoffen diep de huid in waardoor de huid geneest en verbetert. Dit creëert een verfijnde huidstructuur en een gladde en stralende huid.
 
Nimue Glycolic peelig 35%
Een actieve huidverjongingsbehandeling die zorgvuldig zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, een diepe reiniging. Deze behandeling is intensiever als de Bio Active treatment. Als resultaat krijgt u een stralende jeugdige huid!
 
Nimue TCA 7,5 % Peeling
Deze peeling werkt dieper in op de huid waardoor er een laag als het ware afschilfert. Er volgt een versnelt proces van collageenaanmaak en jonge huidcellen. Een stralende, zachtere textuur en vermindering van pigment. Mooie behandeling na de zomer- en/of winterperiode. Kuur aanbevolen voor het gewenste resultaat. De huid komt in een betere conditie, de huidstructuur verbetert, poriën worden fijner en pigmentvlekken worden minder. Deze behandeling is geschikt voor acné, acné littekens, grove poriën, vale en doffe huid (rokershuid), rimpels, zon veroudering en hyperpigmentaties. Het aantal lagen dat aangebracht wordt is bepalend of de huid gaat schilferen. Een eventuele schilfering kan 2 tot 7 dagen zichtbaar zijn. Het is heel belangrijk om de huid na de TCA peeling goed te beschermen tegen UV-straling, ook in de wintermaanden. Opmerking: De Nimue TCA peeling kan alleen ondergaan worden indien de Nimue producten voor thuisverzorging worden gebruikt i.v.m. de sterkte van de peeling.
 

SRC-peelings

Omdat effectiviteit én veiligheid voorop staan, ontwikkelde Nimue de SRC-peelings, ofwel de Skin Resurfacing Complex-peelings. De peelings bevatten naast de zuren zoals melkzuur en salicylzuur ook een  behoorlijke hoeveelheid werkstoffen. Je bent niet alleen aan het peelen, maar je voorziet de huid tegelijkertijd van diverse werkstoffen zoals: peptiden, vitaminen en heilzame plantenextracten. Om deze werkstoffen in de huid te laten opnemen, dien je de huid eerst toegankelijker te maken met een speciale stap binnen het peelingproces. Zo zorg je ervoor dat de werkstoffen in de juiste huidlaag getransporteerd worden zonder dat ze afzwakken. Zowel de peelende als de voedende werkstoffen zijn gekoppeld aan waterstofionen. Hierdoor wordt het geheel tot in de onderste huidlaag (de basaalcellenlaag) opgenomen zonder nadelige complicaties zoals overstimulatie of irritatie.

Waarin onderscheidt Nimue zich met zijn peeling?
Nimue is echt anders. Standaard peelings werken van bovenaf.

Bij de Nimue SRC-peelings werkende zuren van bovenaf, terwijl de werkstoffen van binnenuit hun werk doen. Dat betekent dus dubbel resultaat voor een huid met problemen. De SRC-peelings verwijderen dode huidcellen en hydrateren, voeden en verstevigen de huid dankzij diverse peptiden, vitaminen en zogenaamde superfoods. Ze verjongen en herstellen de veeleisende huid van binnenuit, pakken vrije radicalen aan en beschermen de huid tegen diverse negatieve invloeden van zowel binnenuit als van buitenaf.

Zijn er ook producten voor thuisgebruik?                
Ja, zeker! Om de resultaten van de professionele behandelingen te ondersteunen, ontwikkelde Nimue meerdere probleemoplossende producten voor thuisgebruik. Deze uniek geformuleerde producten zijn gebaseerd op huidverbeterende zuren die de huid thuis consequent peelen en verzorgen. Binnen de thuisverzorging vormen de Actives: een gel of fluide op basis van 10% Amphoteric AHA’s. Deze formule bestaat uit een unieke combinatie van glycolzuur, melkzuur en citroenzuur die zijn gekoppeld aan eiwitten. De Actives houden de pigmentatie onder controle, verminderen onzuiverheden en verjongen de huid. De peptiden die in de Actives zijn verwerkt, herstellen direct de huidbarrière en hebben een verstevigende werking.

De Actives van Nimue zijn een musthave voor iedereen die een gezonde, stralende huid wil.

Een stukje Nimue geschiedenis

De Nimue product range is ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor en na behandeling bij medische behandelingen. Nimue wordt wereldwijd erkend om haar innovatieve technologieën, gebaseerd op de effectieve combinatie van bijzondere ingrediënten in combinatie met wetenschappelijk bewezen transfersystemen. Als vooraanstaand leider in de huidverzorgingindustrie zijn wij trots op onze buitengewone kennis van de huid om verschillende huidcondities effectief te behandelen.

De behandelings- en herstellende formules leveren optimale concentraties voedingsstoffen van farmaceutisch niveau, sublieme anti-oxidanten, phytoceuticals van superieure kwaliteit, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten, daar waar ze het meest nodig zijn – onder de oppervlakte van de huid om de gezondheid
en uitstraling van de huid actief te verbeteren.

Duurzaam met Nimue  RECYCLE

Nimue Skin Technology blijft zich niet alleen ontwikkelen op het gebied van geavanceerde huidverbetering maar zet zich ook in voor een duurzame toekomst. Nimue is een van de weinige merken die geïnvesteerd heeft in een oplossing tegen verontreiniging! Nimue is trots op het feit dat bijna alle verpakkingen volledig recyclebaar zijn.