Nimue Skin Technology

Ervaar direct resultaat

Het internationale merk Nimue Skin Technology past perfect in de veeleisende wereld van huidverbetering en huidverjonging. Nimue is gebaseerd op de wonderen der natuur en wordt wereldwijd erkend door het verbluffende resultaat en de bijzondere combinatie van actieve ingrediënten en effectieve formules gebaseerd op biotechnologie, aromatherapie en homeopathie.
De behandelingen en producten van Nimue voor dagelijkse huidverbetering brengen de huid weer in balans en verfijnen zichtbaar de textuur van de huid. Om verschillende huidcondities effectief te behandelen is Nimue Skin Technology gebaseerd op huidverjonging, huidverbetering,herstel, antioxidatie en zonbescherming. Het resultaat is een jonge, gezonde en stralende huid.
Het befaamde Nimue Triple Acid Complex vormt de basis van behandelingen, peelings en van bijna alle thuisproducten. Deze helende werking van de perfecte combinatie van zuren, vitamines, plantenextracten en andere natuurlijke bronnen bieden direct resultaat bij verschillende huidcondities, waarbij niet alleen de symptomen maar ook de oorzaak wordt behandeld. Dit merk en de bijzondere filosofie gaat hiermee een stap verder in de huidverzorging en Nimue behoort dan ook tot de nieuwe generatie derma-cosmeceuticals.

De nieuwe generatie derma-cosmeceutische huidverzorgingsproducten

De Nimue product range is ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor en na behandeling bij medische behandelingen. Nimue wordt wereldwijd erkend om haar innovatieve technologieën, gebaseerd op de effectieve combinatie van bijzondere ingrediënten in combinatie met wetenschappelijk bewezen transfersystemen. Als vooraanstaand leider in de huidverzorgingindustrie zijn wij trots op onze buitengewone kennis van de huid om verschillende huidcondities effectief te behandelen.

De behandelings- en herstellende formules leveren optimale concentraties voedingsstoffen van farmaceutisch niveau, sublieme anti-oxidanten, phytoceuticals van superieure kwaliteit, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten, daar waar ze het meest nodig zijn – onder de oppervlakte van de huid om de gezondheid
en uitstraling van de huid actief te verbeteren.

Nimue is bekend om haar moderne huid classificatie concept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en unieke filosofie gebaseerd op vier punten, huidverjonging, herstel, antioxidatie
en zonbescherming. Om de veeleisende markt tevreden te stellen is bij Nimue de filosofie en het concept
continue in ontwikkeling. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendzettend.

Nimue behandelingen

Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatie concept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten, huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

Om de veeleisende consument tevreden te stellen is bij Nimue de filosofie en het concept continue in ontwikkeling. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendsettend.

 

envir damaged skinhyper pig skin

 

 

 

 

 

 

prob skin

inter skin

 

 

 

 

Duurzaam met Nimue  RECYCLE

Nimue Skin Technology blijft zich niet alleen ontwikkelen op het gebied van geavanceerde huidverbetering maar zet zich ook in voor een duurzame toekomst. Nimue is een van de weinige merken die geïnvesteerd heeft in een oplossing tegen verontreiniging! Nimue is trots op het feit dat bijna alle verpakkingen volledig recyclebaar zijn.

Nimue behandelingen

Huidverzorging

Alle behandelingen van Nimue zijn gebaseerd op actieve werkstoffen waarbij het resultaat voorop staat. Tijdens een huidverzorgingsbehandeling van Nimue wordt de huid gereinigd, gepeeld en verzorgd. Deze behandelingen zijn ideaal voor iedereen die een verbluffend resultaat en ontspanning wil combineren in een behandeling. Dankzij de unieke combinatie van anti-oxidanten en herstellende werkstoffen wordt de huid geherstructureerd en straalt de huid van gezondheid!

 

Huidproblemen

Een gezonde huid is niet vanzelfsprekend. Door diverse interne en externe factoren zoals medicatie of verkeerde cosmetica kan een huidprobleem ontstaan. Nimue is gespecialiseerd in het behandelen van de probleemhuid, zoals acne, pigmentvlekken of rosacea. Dankzij actieve ingrediënten vanuit de farmacie wordt de huid tijdens deze behandelingen opnieuw opgebouwd zodat huidproblemen zich genezen en herstellen.

 

Huidverjonging

Een actieve verjongingsbehandeling. Ideaal voor een door externe factoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid. Een zachte maar actieve behandeling met een superieur resultaat die de poriën van de huid verkleint en voor een meer verfijnde stralende huidtextuur zorgt met een verhoogde elasticiteit en vitaliteit.

Nimue Peelingen

Exfoliating Enzyme

De Exfoliating Enzyme verbetert de structuur, textuur en glans van de huid aanzienlijk. De combinatie van Papaya en Ananas enzymen zorgt ervoor dat dode huidcellen worden losgeweekt en nieuwe cellen worden aangemaakt. Belangrijk voor iedere huid. Helpt het uiterlijk van iedere huid drastisch te verbeteren. Een unieke combinatie van fruitenzymen stimuleert de afvoer van dode huidcellen zonder de huid onnodig te belasten.

Nimue Bio-Active Peeling
Een krachtige behandeling die door het gebruik van de Bio Active peeling, een combinatie van drie zuren glycol, melk en citroenzuur in staat is verbluffende resultaten te boeken. Tijdens deze behandeling dringen de werkstoffen diep de huid in waardoor de huid geneest en verbetert. Dit creëert een verfijnde huidstructuur en een gladde en stralende huid.
 
Nimue Glycolic peelig 35%
Een actieve huidverjongingsbehandeling die zorgvuldig zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, een diepe reiniging. Deze behandeling is intensiever als de Bio Active treatment. Als resultaat krijgt u een stralende jeugdige huid!
 
Nimue TCA 7,5 % Peeling
Deze peeling werkt dieper in op de huid waardoor er een laag als het ware afschilfert. Er volgt een versnelt proces van collageenaanmaak en jonge huidcellen. Een stralende, zachtere textuur en vermindering van pigment. Mooie behandeling na de zomer- en/of winterperiode. Kuur aanbevolen voor het gewenste resultaat. De huid komt in een betere conditie, de huidstructuur verbetert, poriën worden fijner en pigmentvlekken worden minder. Deze behandeling is geschikt voor acné, acné littekens, grove poriën, vale en doffe huid (rokershuid), rimpels, zon veroudering en hyperpigmentaties. Het aantal lagen dat aangebracht wordt is bepalend of de huid gaat schilferen. Een eventuele schilfering kan 2 tot 7 dagen zichtbaar zijn. Het is heel belangrijk om de huid na de TCA peeling goed te beschermen tegen UV-straling, ook in de wintermaanden. Opmerking: De Nimue TCA peeling kan alleen ondergaan worden indien de Nimue producten voor thuisverzorging worden gebruikt i.v.m. de sterkte van de peeling.
Banner_HR