Nimue Age

Een actieve verjongingsbehandeling. Ideaal voor een door externe factoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid. Een zachte maar actieve behandeling met een superieur resultaat die de poriën van de huid verkleint en voor een meer verfijnde stralende huidtextuur zorgt met een verhoogde elasticiteit en vitaliteit.

Nimue Age

Speciaal behandeling voor de huid met zonbeschadiging en rimpeltjes. De huid wordt optimaal gepeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd voor ultieme huidverjonging.

 

Nimue Anti Age                                                                            60 min            € 85,00

Nimue Anti Age incl. TDS ampul                                                  60 min            € 97,50

Nimue Anti age Deluxe incl. TDS ampul                                       90 min            € 109,00

 

Wat doen de SRC-peelings?
Omdat effectiviteit én veiligheid voorop staan, ontwikkelde Nimue de SRC-peelings, ofwel de Skin Resurfacing Complex-peelings. De peelings bevatten naast de zuren zoals melkzuur en salicylzuur ook een  behoorlijke hoeveelheid werkstoffen. Je bent niet alleen aan het peelen, maar je voorziet de huid tegelijkertijd van diverse werkstoffen zoals: peptiden, vitaminen en heilzame plantenextracten. Om deze werkstoffen in de huid te laten opnemen, dien je de huid eerst toegankelijker te maken met een speciale stap binnen het peelingproces. Zo zorg je ervoor dat de werkstoffen in de juiste huidlaag getransporteerd worden zonder dat ze afzwakken. Zowel de peelende als de voedende werkstoffen zijn gekoppeld aan waterstofionen. Hierdoor wordt het geheel tot in de onderste huidlaag (de basaalcellenlaag) opgenomen zonder nadelige complicaties zoals overstimulatie of irritatie.

 

Waarin onderscheidt Nimue zich met zijn peeling?
Nimue is echt anders. Standaard peelings werken van bovenaf.
Bij de Nimue SRC-peelings werkende zuren van bovenaf, terwijl de werkstoffen van binnenuit hun werk doen. Dat betekent dus dubbel resultaat voor een huid met problemen. De SRC-peelings verwijderen dode huidcellen en hydrateren, voeden en verstevigen de huid dankzij diverse peptiden, vitaminen en zogenaamde superfoods. Ze verjongen en herstellen de veeleisende huid van binnenuit, pakken vrije radicalen aan en beschermen de huid tegen diverse negatieve invloeden van zowel binnenuit als van buitenaf.

Zijn er ook producten voor thuisgebruik?                
Ja, zeker! Om de resultaten van de professionele behandelingen te ondersteunen, ontwikkelde Nimue meerdere probleemoplossende producten voor thuisgebruik. Deze uniek geformuleerde producten zijn gebaseerd op huidverbeterende zuren die de huid thuis consequent peelen en verzorgen. Binnen de thuisverzorging vormen de Actives: een gel of fluide op basis van 10% Amphoteric AHA’s. Deze formule bestaat uit een unieke combinatie van glycolzuur, melkzuur en citroenzuur die zijn gekoppeld aan eiwitten. De Actives houden de pigmentatie onder controle, verminderen onzuiverheden en verjongen de huid. De peptiden die in de Actives zijn verwerkt, herstellen direct de huidbarrière en hebben een verstevigende werking.

De Actives van Nimue zijn een musthave voor iedereen die een gezonde, stralende huid wil.