Nagelcorrectie

Nagel correctie Erna's Beauty Nieuw VennepNagelcorrectie voor teennagels.
Veel mensen hebben te kampen met nagelaandoeningen, waardoor ze zich voor hun nagels schamen of belemmerd voelen. Een bezoek aan het zwembad, strand of de sauna is voor deze cliënten niet vanzelfsprekend. Sporters die een trauma aan de nagel hebben opgelopen worden dikwijls door deze nagel belemmerd in het uitoefenen van hun sport.

Met het Pedicure nagelcorrectie systeem, kunnen we de nagels repareren en verfraaien. Je hoeft je dus echt niet meer te schamen voor je teennagels!

De gelnagels worden gemaakt van Havenco-Pedique. 
Deze gel kan aangebracht worden op mycosenagels (schimmelnagels ook wel kalknagels genoemd), hoornnagels, psoriasisnagels en ingroeiende nagels. Met deze techniek kan uw teennagel gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer een esthetisch mooie, goed verzorgde teennagel heeft. Dus ook afgescheurde hoekjes of gespleten nagels kunnen gecorrigeerd worden.

De één fase gel die onder een UV lamp wordt uitgehard, is elastisch en past zich tijdens het lopen aan de bewegingen van de nagel en voet aan, waardoor deze niet als storend wordt ervaren.
De gelnagel voelt heel natuurlijk aan en doordat er verschillende kleuren zijn, zal deze gelnagel bij uw overige, niet aangetaste, teennagels passen. Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten, speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit.

Prijs behandeling
Nagel correctie vanaf € 16,50