Huidverbetering met Microdermabrasie

microdermabrasie van de huidWat is microdermabrasie?
Microdermabrasie ‘opent’ de huid. Via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen worden laagjes oude en dode huidcellen verwijderd. Deze vorm van dieptereiniging stimuleert de bloedsomloop en de productie van collageen en elastine. De huid wordt met microdermabrasie opgefrist: de structuur wordt verfijnd en nieuwe en jonge cellen worden sneller aangemaakt.

 

Microdermabrasie in het kort:

 • Maakt de huid gladder en jeugdiger
 • Verwijdert dode huidcellen
 • Verbetert de bloedsomloop
 • Stimuleert de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen
 • Egaliseert de huidskleur

microdermabrasie is geschikt voor een huid met:

 • vale huid
 • lijntjes en rimpels
 • grove poriën
 • (acne) littekens
 • pigmentvlekken
 • een verouderde huid
 • een verslapte huid
 • maar microdermabrasie is ook zeer geschikt om een gezonde huid te helpen gezond te houden.

 

rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken, een verouderde huid, een verslapte huid, maar zijn ook zeer geschikt om een gezonde huid te helpen gezond te houden.Low level laser therapy?

Tijdens een microdermabrasie behandeling kunnen wij gebruik maken van de Koud laser, ook wel Low Level Laser Therapie (afgekort LLLT) genoemd. 
Low Level Laser Therapie (afgekort LLLT), oftewel Koud Laser, is een laser methode die geen gebruik maakt van hitte. Waar veel andere lasers warmte gebruiken om bijvoorbeeld ongewenste haargroei te verminderen, helpt koud laser de huid te herstellen. Dit herstelproces vindt plaats op cellulair niveau, wat wil zeggen dat de koud laser de levende cellen van de huid (her)activeert en deze cellen weer normaal laat functioneren.

Wat betekent low level laser therapy samen met microdermabrasie voor mijn huid?
Microdermabrasie verwijdert de hoornlaag (dode huidcellen) waardoor de huid gestimuleerd wordt om nieuwe cellen aan te maken, met het gevolg dat lijntjes, rimpels, littekens en pigmentvlekken verminderen/vervagen. De Low Level Laser Therapy (of Koud Laser) werkt celvernieuwend en stimuleert de bloedsomloop. Door Microdermabrasie te combineren met Low Level Laser Therapy wordt op tweevoudige wijze celvernieuwing gestimuleerd.

Hoe lang duurt de Microdermabrasie behandeling en wat is de frequentie van herhaling van de Microdermabrasie in kuurverband?
Een kuur Microdermabrasie bestaat vaak uit 8 achtereenvolgende behandelingen à 6 minuten, met tussenpozen van 7 tot maximaal 10 dagen. In deze rustperiodes kan de huid iets bijkomen van de intensieve behandeling. Omdat de kuur bestaat uit 8 herhaalbehandelingen, bereikt de microdermabrasie bij iedere behandeling een diepere huidlaag. De huid wordt op deze manier niet beschadigd terwijl het feitelijke huidprobleem wordt aangepakt.

Het resultaat na een kuur is een beduidend jongere, frissere, stevigere, egalere en gladdere huid. Door regelmatig (1 keer per 4 tot 6 weken) onderhoudsbehandelingen te ondergaan, wordt een duurzame en blijvend zichtbare huidverbetering gestimuleerd.

Wilt u meer informatie en een kleine demonstratie, maakt u dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

 

microdermabrasie, huidverbetering, peeling, scrubben

Prijs microdermabrasie behandeling:

 

Microdermabrasie tijdens behandeling                                                               € 25,00

Microdermabrasie                                                                          60 min            € 91,00

Microdermabrasie & bindweefsel massage                                   75 min            € 116,00

Microdermabrasie & PBSerum                                                      75 min            € 111,00

Microdermabrasie+ bindweefsel massage+ PB Serum                 90 min            € 136,00

 

Wanneer je kiest voor een kuur microdermabrasie behandelingen ontvang je een korting op het totaal bedrag. Je kan ook kiezen voor een van onze abonnementen, met het daarbij horende VIP voordeel. Maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek en we geven je alle informatie die je nodig hebt.