Huidverjonging met Microdermabrassie | Microskinpolish

microdermbrasie-huidCosmetische chirurgie is niet langer het enige middel voor een snelle en duurzame huidverbetering. Met de revolutionaire MedCos MicroSkinPolish kan een geweldig resultaat in huidverbetering en huidverjonging worden bereikt op een milde en pijnloze manier. Een microskinpolish behandeling bestaat uit twee onderdelen, namelijk microdermabrasie en low level laster therapy (cold laser).

Wat is microdermabrasie?
Microdermabrasie ‘opent’ de huid. Via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen worden laagjes oude en dode huidcellen verwijderd. Deze vorm van dieptereiniging stimuleert de bloedsomloop en de productie van collageen en elastine. De huid wordt met microdermabrasie opgefrist: de structuur wordt verfijnd en nieuwe en jonge cellen worden sneller aangemaakt.

Microdermabrasie in het kort


 • Maakt de huid gladder en jeugdiger 


 • Verwijdert dode huidcellen 


 • Verbetert de bloedsomloop


 • Stimuleert de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen


 • Egaliseert de huidskleur 


Wat is low level laser therapy?
Low Level Laser Therapie (afgekort LLLT), oftewel Koud Laser, is een laser methode die geen gebruik maakt van hitte. Waar veel andere lasers warmte gebruiken om bijvoorbeeld ongewenste haargroei te verminderen, helpt koud laser de huid te herstellen. Dit herstelproces vindt plaats op cellulair niveau, wat wil zeggen dat de koud laser de levende cellen van de huid (her)activeert en deze cellen weer normaal laat functioneren.

Wat betekent low level laser therapy samen met microdermabrasie voor mijn huid?
Microdermabrasie verwijdert de hoornlaag (dode huidcellen) waardoor de huid gestimuleerd wordt om nieuwe cellen aan te maken, met het gevolg dat lijntjes, rimpels, littekens en pigmentvlekken verminderen/vervagen. De Low Level Laser Therapy (of Koud Laser) werkt celvernieuwend en stimuleert de bloedsomloop. Door Microdermabrasie te combineren met Low Level Laser Therapy wordt op tweevoudige wijze celvernieuwing gestimuleerd.

Welke huid is geschikt voor een microskinpolish behandeling?
Vrijwel iedere huid is geschikt voor een microdermabrasie en/of low level laser behandeling. Microdermabrasie en low lever laser therapy kunnen de conditie van de huid verbeteren bij rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken, een verouderde huid, een verslapte huid, maar zijn ook zeer geschikt om een gezonde huid te helpen gezond te houden.

Hoe lang duurt de MicroSkinPolish behandeling en wat is de frequentie van herhaling van de MicroSkinPolish behandeling?
Een kuur MicroSkinPolish bestaat uit 8 achtereenvolgende behandelingen à 45 minuten, met tussenpozen van 7 tot maximaal 10 dagen. In deze rustperiodes kan de huid iets bijkomen van de intensieve behandeling. Omdat de kuur bestaat uit 8 herhaalbehandelingen, bereikt de microdermabrasie bij iedere behandeling een diepere huidlaag. De huid wordt op deze manier niet beschadigd terwijl het feitelijke huidprobleem wordt aangepakt.

Het resultaat na een kuur is een beduidend jongere, frissere, stevigere, egalere en gladdere huid. Door regelmatig (1 keer per 4 tot 6 weken) onderhoudsbehandelingen te ondergaan, wordt een duurzame en blijvend zichtbare huidverbetering gestimuleerd.

Wilt u meer informatie en een kleine demonstratie, maakt u dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

 

Prijs behandeling

 

• Microdermabrasie 60 min € 91,00

Iedere maand weten waar je aan toe bent?

Start met één van onze behandeltrajecten!

Het voordeel van een traject:

 • Iedere maand betaal je een vast bedrag voor je behandeling
 • Een kuur betaal je verspreid over 6 maanden
 • 10% korting over je behandelingen gedurende het traject

Alle trajecten op een rij

VIP voordelen

Wanneer je gebruik maakt van een productpakket, behorende bij het behandeltraject en passend bij jouw huidtype dan ben je een Erna’s Beauty VIP klant en profiteer je van de onderstaande VIP voordelen:

 • 10% korting op producten gedurende de traject periode
 • Kortingen op overige behandelingen gedurende de traject periode
 • 50% korting op de Caviar Retinol Cure
 • Als eerste profiteren van kortingen en extra voordelen

Tijdens de behandeling en tussen 2 afspraken kosteloos:

 • Wenkbrauwen epileren t.w.v. € 12,50
 • Wenkbrauwen verven t.w.v. € 12,50
 • Wimpers verven t.w.v. € 12,50
 • Harsen van het gelaat t.w.v. € 22,50

Lees meer over de VIP voordelen 

Microdermabrasie trajecten

“Voor iedereen die een jongere, frissere, gladdere huid wil

door het verfijnen van de poriën en het vervagen van de rimpels en littekens”

De prijs van 1 Microdermabrasie behandeling: € 91,00

micro traject 1878x 516