MatiSpa Experience

Matispa: een verslavende zintuiglijke ervaring

matispa_lichaamsbehandeling_massage_schoonheidssalonEen Matispa beleving is een totaal pakket! De behandeling wordt gestart met scrubben van je lichaam. Je kan hierbij zelf kiezen uit 3 verschillende intensiteiten om de dode huidcellen te verwijderen. De Matispa heeft tot resultaat een zachte, gladde en egale huid. Door de heerlijke geur en actieve olien heeft het een zachte werking en versterkt en revitaliseert het jouw huid. Wij stemmen de lichaamspakking en lichaamsmassage helemaal af op jouw specifieke wensen en behoeften.

Producten van Matis

Een lichaamsbehandeling en massage bij Erna’s Beauty is een heerlijk ontspannen ervaring. Daarnaast zet het  je zintuigen op scherp. Tijdens de behandelingen gebruiken wij de heerlijk geurende en rijke producten van Matis.

Matispa staat voor:

RELAX (ontspannen)
SLIM (afslanken)
DETOX (ontgiften)
AGE (verjongen)

De ultieme Matispa beleving

HOREN: De muziek van MATISPA is geen standaard klassieke muziek. Doordat de muziek specifiek is uitgezocht, wordt het een heerlijk ontspannen moment.
RUIKEN: Doordat elk verzorgingsproduct een eigen parfum heeft, wordt tijdens de lichaamsbehandeling of massage complete ontspanning opgewekt. Daarnaast geeft de geur je een heerlijk gevoel.
VOELEN: Je kunt voor je behandeling kiezen uit een massageolie of massagebalsem. Beide bezitten een heerlijke geur, de juiste bestanddelen en actieve olie.

Intens ontspannen ook voor thuis

Geniet van een lichaamsbehandeling of massage van 20 of 90 minuten. Doordat we de behandeling geheel op jouw wensen en voorkeuren aanpassen, wordt het een heerlijk moment voor jezelf.
De producten van Matispa zijn ook geschikt voor thuisgebruik. Van peelings, tot oliën of verfrissend lichaamswater. Vergeet er niet naar te vragen bij onze schoonheidsspecialist.

 

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

laat je zintuigen prikkelen en kies uit een MatiSpa Relax - Detox - Slim - Age

image

MatiSpa Relax

Verzacht – Kalmeert – Ontspant

Doordat tijdens deze massage ontspannende en rustige massagrepen worden gebruikt, heeft het tot resultaat dat je direct een heerlijk gevoel van ontspanning ervaart. Daarnaast bevatten de producten die onze schoonheidsspecialiste gebruikt actieve ingrediënten. Hierdoor krijgt je lichaam een betere doorbloeding en zul je langer een ontspannen gevoel houden.

IMG_2728Tijdens de massage en voor thuisgebruik:
RELAX – BODY POLYSENSORY ACTIVE OIL

Matispa Relax Oil combineert de eigenschappen van actieve oliën met de technologie van actieve ingrediënten. Deze zorgen voor een kalmerend en rustgevend effect. Buiten haar formule op basis van relaxing actieve ingrediënten en plantaardige oliën, voedt Matispa Relax Oil de huid en verbetert zij de elasticiteit van de huid. Ook wordt de huid heerlijk zacht. Geschikt voor alle huidtypen.

Actieve ingrediënten
Granaatappel olie: verbetert de elasticiteit van de huid en heeft daarnaast een verzachtende werking.
Hennepzaad olie: voor een kalmerend en rustgevend effect.

MatiSpa Detox

Verhoogt de afvoer van toxines

Aangezien de massage olie die gebruikt wordt vitamine C bevat, zal jouw lichaam van onder tot boven gestimuleerd worden. Dit heeft tot resultaat dat je lichaamshuid wordt gevoed, verstevigd en ontgift. Bovendien word je silhouet verfijnder!

detox_oilTijdens de massage en voor thuisgebruik:
DETOX – BODY POLYSENSORY ACTIVE OIL

Matispa Detox Oil is een rijke olie voor het lichaam met een unieke samenstelling van quercetine, marula olie en abrikozen pit olie. Marula olie heeft een uitzonderlijk hoog vitamine C gehalte, waar  abrikozen pit olie een revitaliserende werking heeft. Deze oliën zijn beide rijk aan omega 9. Eigenschappen van werkzame oliën, gecombineerd met een technologie van werkzame bestanddelen en het ingrediënt quercetine vergroten het detox-effect. Daarnaast maakt Matispa Detox Oil de huid zacht en egaal en is deze geschikt voor elk huidtype.

Actieve ingrediënten
Marula olie: heeft een uitzonderlijk hoog vitamine C gehalte.
Abrikozen pit olie: heeft een revitaliserende werking.

 

MatiSpa Slim

Verhoogt het effect voor een slanker figuur

De massage techniek die bij deze behandeling wordt toegepast is gericht op afslanken. Doordat het gerichte bewegingen zijn, in combinatie met actieve oliën wordt cellulitis aangepakt. Dit heeft tot resultaat een verfijnder lichaamsvorm. Daarnaast zorgen de oliën ook nog eens voor een vetafbraak.

matispa slimTijdens de massage en voor thuisgebruik:
SLIM – BODY POLYSENSORY ACTIVE OIL
Matispa Slimming Oil combineert de eigenschappen van actieve oliën met de technologie van actieve ingrediënten. Deze zorgen voor een body-sculpting effect. Buiten haar formule op basis van afslankende actieve ingrediënten en actieve plantaardige oliën, voedt Matispa Slimming Oil de huid en verbetert zij de elasticiteit van de huid. Daarnaast maakt zij de huid ultiem zacht.

 

Actieve ingrediënten
Macadamia olie
Sandalwood olie

 

MatiSpa Age

Preventief bij huidveroudering – jeudigheid

Tijdens deze behandeling worden er stimulerende en verstevigende massagetechnieken toegepast. Dit zorgt ervoor dat de celvernieuwing wordt gestimuleerd. Kortom, je lichaam krijgt een boost van jeugdigheid!

oil 3Tijdens de massage en voor thuisgebruik:
AGE – BODY POLYSENSORY ACTIVE OIL

Matispa Anti-Ageing Oil is een olie die de eigenschappen van actieve oliën en actieve ingrediënten als cranberry olie, ica inchi olie en Spilanthes Acmella extract combineert voor het verkrijgen van een verjongend effect. Daarnaast is de formule gebaseerd op actieve ingrediënten en actieve plantaardige oliën die de huid voeden en verzachten en de huid elastischer maken.

 

Actieve ingrediënten
Granaatappel olie: verbetert de elasticiteit van de huid en heeft daarnaast een verzachtende werking.
Ica Inchi olie: Hoogste gehalte aan Omega 3 vetzuren.
Spilanthes Acmella extract

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst