Matis Quick gezichtsbehandeling bij Erna’s Beauty

Een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling met de verzorgende producten van Matis. Dat is wat de Matis Quick gezichtsbehandeling is.
Wil je even lekker genieten, maar heb je niet teveel tijd in je volle agenda? Dan is deze Matis Quick gezichtsbehandeling zeker iets voor jou.
Doordat de behandeling 45 minuten duurt, heb je in een korte tijd toch een verzorgende en ontspannende behandeling in onze schoonheidssalon.

Deze korte en reinigende gezichtsbehandeling bestaat uit:

  • een reiniging
  • een scrub met eventueel stoom
  • het verwijderen van onzuiverheden
  • een ontspannend en reinigend masker
  • een heerlijke dagverzorging

Welke producten worden gebruikt voor de Matis Quick gezichtsbehandeling:

Matis Miscellar water 3 in 1
Een 3 in 1 make up remover die geschikt is voor het gezicht,de ogen en de lippen. Doordat deze formule onzuiverheden vangt op het huidoppervlak, zullen talg make up restjes en andere sporen van vervuiling verwijdert worden. Waardoor de huid goed gereinigd en verfrist is. Deze reiniger is uitermate geschikt voor alle jonge huidtypen.

Matis Clean en scrub 7/7
Een heerlijk schuimende cleanser, die als lichte scrub gebruikt wordt. Hierdoor krijgt de huid haar natuurlijke glans en helderheid terug. Doordat de cleanser vitamine C en Goji bessen bevat, heeft het een reinigend en verfrissend resultaat.

Matis Vitamine C masker
Je huid krijgt nieuwe energie dankzij dit heerlijk frisse gelmasker. Hierdoor geeft het je huid een stralende teint en een heerlijke opfrisser.

Matis Vitamine C crème
Deze crème is soepel en fruitig, waardoor het de huid goed zal hydrateren. Hierdoor krijgt de huid energie en helpt het om de huid te beschermen tegen vervuiling. Doordat de crème antioxidanten bevat, heeft het als resultaat een glanzende en verhelderende werking.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst