Matis Peel Expert gezichtsbehandeling

Matis Peel Expert Gezichtsbehandeling bij Erna’s Beauty

Wil jij ook af van fijne lijntjes, een ruwe huid, pigmentvlekken en een doffe huid? Kom dan naar onze schoonheidssalon en maak een afspraak bij een van onze schoonheidsspecialist voor een Matis Peel Expert gezichtsbehandeling. De behandeling duurt 60 minuten en zorgt voor een heerlijke ontspanning dankzij de lekker geurende producten die gebruikt worden tijdens de behandeling.
Door deze behandeling is je huid weer heerlijk glad en heeft het een fijnere textuur gekregen. Hierdoor is je huid weer egaal en hersteld en je teint helder.

De Matis Peel Expert gezichtsbehandeling bestaat uit:

  • een reiniging van het gezichtMatis Peel expert gezichtsbehandeling schoonheidssalon Nieuw Vennep
  • een massage van het gezicht, de nek en de schouders
  • een analyse van je huid en jouw wensen
  • een peeling (Smoothing peeling)
  • een korte massage (Soothing post peeling gel)
  • het verwijderen van onzuiverheden
  • een reinigend en ontspannend masker
  • verzorging afgestemd op jouw huid

De producten van Matis die gebruikt worden voor deze gezichtsbehandeling zijn:

Matis Smooting peeling
Deze peeling zorgt ervoor dat de structuur van je huid wordt verfijnd. Tevens corrigeert het ook de structuur van je huid. Hierdoor straalt je huid en is het een stuk gladder.

Matis Soothing post peeling gel
De post peeling gel wordt gebruikt tijdens de massage na de peeling. Deze heerlijke gel heeft een rustgevende, kalmerende en ontstekingsremmende werking. Hierdoor is je huid ontspannen en soepel. Tevens neemt het de verzorgingsproducten beter op dankzij deze peeling gel.

Rodokio rollers
De Rodokio rollers worden gebruikt bij het aanbrengen van de peeling. Maar ook wordt deze roller gebruikt in de alternatieve geneeskunde, om je gezicht te masseren. Daardoor bevorderen de rollers een betere doorbloeding van je huid. Hierdoor helpen de rollers je om de huid van je gezicht te verstevigen, te verzachten en te ontspannen.

De overige producten voor deze behandeling worden speciaal geselecteerd op jouw huidtype.

We zien je graag snel in onze schoonheidssalon, zodat je even heerlijk kunt ontspannen en genieten. Terwijl op hetzelfde moment je huid optimaal verzorgd wordt.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst