Matis Beauty Expert

Alle oplossingen voor
jouw schoonheid

Filosofie

Met oog voor detail, unieke formules en een geavanceerd laboratorium is Matis hét merk voor wetenschappelijke, technisch hoogwaardige en resultaatgerichte behandelingen.

Matis - Gezichtsbehandelingen

De technische prestaties van de producten, de kwaliteit van de methode en de unieke zintuiglijke ervaring maken het merk tot een gouden standaard in de wereld van schoonheidssalons en spa’s. Uitmuntende testresultaten zijn een essentiële voorwaarde voor iedere nieuwe ontwikkeling. De wetenschappelijke en technische dimensie van Matis wordt weerspiegeld in de expertise van de instituut-behandelingen. Elk protocol, iedere techniek en innovatie zijn uitvoerig op resultaat en efficiëtie getest. Uitmuntende testresultaten zijn een essentiële voorwaarde voor iedere nieuwe ontwikkeling.

 

(Wil je meer informatie over de behandeling klik op de naam)

Matis Eye Contour

Matis Eye contour treatment 45 minuten € 42,00 – Een verzorgende oog en lip behandeling incl. wenkbrauwen epileren en het verven van de wenkbrauwen en wimpers.

Matis Basics

Matis Jeugd 45 minuten € 45,00 tot 16 jaar – Een verzorgende gezichtsbehandeling voor een jonge huid.
Matis Quick 45 minuten € 50,00 – Een korte gezichtsbehandeling waarbij de huid wordt gereinigd en verzorgd.
Matis Basic 60 minuten € 59,50 – Een ontspannend, reinigend en verzorgende gezichtsbehandeling

 

 

Expert Treatments

Geavanceerde formules, ultra zintuiglijke texturen, speciale toepassingsmethoden voor onmiddellijke en langdurige zichtbare resultaten.

 

Matis Peel Expert 60 minuten € 69,00 Zachte chemische en oppervlakkige peeling Helpt de huidtextuur te verfijnen en de opperhuid te verzachten. Het verbetert de kwaliteit van de huid.

75 minuten gezichtsbehandelingen
starten met de speciale Matis “Letting go Touch” rug-massage.

Matis Hydra Expert 75 minuten € 76,00 Ontspannende en hydraterende gezichtsbehandeling. Voor een gezonde en stralende teint.
Matis Nutri expert 75 minuten  € 76,00 Ontspannende en Voedende gezichtsbehandeling – voor de droge huid.
Matis Calm expert 75 minuten  € 76,00 Ontspannende en Kalmerende gezichtsbehandeling – voor de overgevoelige huid  eventueel wanneer je last hebt van een allergie, couperose en rosacea huid.

90 minuten gezichtsbehandelingen
Starten met de speciale Matis “Letting goTouch” rug-massage. De handen en armen krijgen een unieke zintuiglijke ervaring met de MatiSpa SCRUB en MatiSpa massage.

Matis Hydra expert  90 minuten € 91,00 Ontspannende en hydraterende gezichtsbehandeling. Voor een gezonde en stralende teint.
Matis Nutri expert 90 minuten € 91,00 Ontspannende en Voedende gezichtsbehandeling – voor de droge huid
Matis Calm expert 90 minuten € 91,00 Ontspannende en Kalmerende gezichtsbehandeling – voor de overgevoelige huid  eventueel wanneer je last hebt van een allergie, couperose en rosacea huid.
Matis Lift expert  90 minuten € 97,00 Ontspannende en  Liftende gezichtsbehandeling- voor de rijpere huid.
Matis Densi Age expert 90 minuten € 102,00 Een complete en effectieve behandeling om de tekenen van huidveroudering te corrigeren en te herstellen.

 

Activ’ Kaviar Treatment

Deze gezichtsbehandeling combineert luxe, prestaties en een unieke zintuiglijke ervaring. Voor een zichtbaar verbetering van jouw rijpere huid. 

90 minuten gezichtsbehandelingen
Starten met de speciale Matis “Letting goTouch” rug-massage. De handen en armen krijgen een unieke zintuiglijke ervaring met de MatiSpa SCRUB en MatiSpa massage.

Matis Activ’ Kaviar Treatment 90 minuten € 109,00 Luxe Anti rimpel gezichtsbehandeling – voor de rijpere huid.

 

 

Initiale Treatment

Nieuwe generatie peel off-behandelingen. Dit Essentiele, omhullende masker geeft de huid een instant ‘radiance boost’voor het herstel van een heldere, stralende teint. Voor elk huidtype is er een masker dat nieuwe energie geeft aan de huid en haar revitaliseert. Ook deze behandeling starten we met de Matis “Letting go Touch” rug-massage.

 

Matis Initiale Treatments 75 minuten € 76,00 Boost gezichtsbehandeling – 5 versies – 5 kleuren – 5 resultaten.

 

Iedere gezichtsbehandeling kan uitgebreid worden met specifieke behandelingen zoals, een o.a. microdermabrasie, fruitzuur peeling, harsen of verven. Vraag ons naar de mogelijkheden

 

matis

Matis - Het Merk

LOGO-MATIS-BLACK-VECT

 Skin Science Senses

De filosofie van Matis is al 80 jaar de filosofie van een voortdurend evoluerend en innoverend professioneel merk, dat steunt op drie specifieke kennisgebieden.

 

Skin

Effectieve en zichtbare correctie van de tekenen des tijd vraagt om diepgaande kennis van de huidverouderingsprocessen. Deze kennis heeft Matis, een professioneel merk dat vanaf de start zijn eigen geïntegreerde laboratorium heeft. De wetenschappelijke en technische expertise die is opgebouwd door de jaren heen leidt tot steeds nieuwe schoonheids- en verzorgingsproducten. Deze combineren altijd bewezen effectiviteit met zintuiglijk plezier.

Science

De wetenschap van anti-aging is gebaseerd op werkzame stoffen en ingrediënten die afgeleid zijn van of geïnspireerd zijn op de natuur. Vanaf de eerste plantaardige collageen-milks tot activerende serums en de geboorte van cellulaire cosmetica: Matis is altijd voorloper geweest. De oplossingen die het merk aandraagt, draaien rond de meest innovatieve werkzame bestanddelen – vaak exclusief en altijd effectief en vriendelijk voor de huid én het milieu.

 

Senses

Matis beschikt over unieke expertise, waarin geuren, texturen en behandelingen gecombineerd worden. De bijbehorende professionele protocollen werken in op de zintuigen en emoties en stimuleren zo de resultaten van de formuleringen en de ingrediënten. Dit biedt de klanten met elke behandeling een unieke schoonheidservaring.

Geschiedenis

Matis werd ontwikkeld in 1936 door Doctor Eugène Mavromati. Een chemicus in cosmetologie, die zijn eigen laboratorium startte in het hart van Parijs

 

“MADE IN FRANCE”

Al 80 jaar viert Matis de schoonheid van de vrouw. In 1963 in Paris, ontdekte Eugène Mavromati, een chemisch ingenieur, dat de moderne cosmetica volledig was veranderd. Deze ontdekking leidde tot de oprichting van Matis, hét baanbrekende Franse anti- aging merk. Een expert in actieve ingrediënten en formuleringen. Eugène Mavromati ontdekte dat producten nog effectiever werken, wanneer deze worden gecombineerd als deel van een algemende benaderlng van huidverzorging. Producten moeten worden gecombineerd met sensorische en emotionele dimensies, om hun volledig potentieel te bereiken. Vandaag de dag is Matis wereldwijd erkend als beauty-expert, met een bijzondere en innovatie “MADE IN FRANCE” know-how.

Matis is in vandaag de dag in 69 landen wereldwijd aanwezig, met in totaal meer dan 7.000 verkooppunten.

 

Voorkant Hoofdkantoor Matis