Matis Acne Expert

Matis Acne Expert

60 minuten € 59,50

Een acne behandeling.
Er zijn heel veel soorten behandelingen tegen acne. Bij aanvang van de eerste behandeling zullen wij u verzoeken een intakeformulier in te vullen met een aantal vragen over uw huid(conditie) en analyseren wij uw huid om de vorm van acne vast te stellen. Tijdens de 60 minuten durende behandeling kijken we hoe de huid reageert op de behandelwijze, zodat we u na afloop van de behandeling een behandelplan kunnen opstellen dat het beste bij u en uw huid past. Wil je meer weten over al onze acne behandelingen klik hier

Tijdens de acne behandeling geven we de huid een diepte reiniging met de producten die juist zijn voor jouw huid. Tevens zullen we zoveel mogelijk onzuiverheden verwijderen. Dit doen we natuurlijk altijd in overleg. Als jij geen zijn meer hebt in het uitdrukken van de onzuiverheden stoppen wij direct. Verder zorgt deze behandeling ervoor dat de vette huid zuiverheid en een gezonde uitstraling krijgt. Deze behandeling matteert, reguleert de talgafscheiding en verfijnt de poriën.

  • Welkom massage/reiniging
  • Peeling met stoom
  • Onzuiverheden verwijderen
  • masker (Clay mask)
  • lotion
  • dag verzorging

 

Clay mask
Een formule met gele klei (verzachtende werking) die helpt om het overtollig talg te elimineren welke een perfecte werking heeft op de vette huid. Het absorbeert het overtollige talg en laat een heldere matte huid achter. De teint is stralend, egaal en fris.

De overige producten voor deze behandeling worden speciaal geselecteerd voor uw huidtypen.

Wil je meer weten over acne klik dan hier

 

acne- 420-250