Ontspanningsmassages en lichaamsbehandelingen

MatiSpa Massage
Een onvergetelijke beleving welke de zintuigen prikkelt!

Een MatiSpa massage bevordert geestelijke rust en kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid. Het resultaat is een totaalbalans van lichaam en geest. Maak een keuze uit de MatiSpa Relax, Detox, Slim of Age.

 

Massage & body behandelingen

MatiSpa Experience rug                                                                 60 min            € 65,00

MatiSpa Experience                                                                       90 min            € 95,00

 

Massage van de rug                                                                      20 min            € 27,50

Massage van het gehele lichaam                                                  60 min            € 65,00

Massage van de rug en achterzijde benen                                   40 min            € 45,00

 

Hotstone rug massage                                                                   30 min            € 37,50

Hotstone voet en onderbeen massage                                          30 min            € 37,50

Hotstone gehele benen en voet massage                                     45 min            € 50,00

1000x405_matispa

 

MatiSpa

Innovatieve lichaamsbehandelingen op basis van polysensorische ervaring. De interactie tussen zintuigen in de Matispa ervaring gaat verder dan een eenvoudige lichaamsverzorging. Het creëren van een unieke zintuiglijke ervaring. Het Matispa concept is gebaseerd op 4 assen;

RELAX (ontspannen)
SLIM (afslanken)
DETOX (ontgiften)
AGE (verjongen)

Lees meer over MatiSpa en de behandelmogelijkheden 

 

image

Maak een keuze uit een

MatiSpa Relax – Detox – Slim – Age

 

MatiSpa Relax
Verzacht – Kalmeert – Ontspant

Met deze lichaamsbehandeling worden ontspannende en rustige massagegrepen toegepast zoals strijken en effleurages en drukpuntmassage (uit de reflexologie) zorgen direct voor een weldadig gevoel van ontspanning. De producten bevatten actieve ingrediënten die werken (in combinatie met de massage) op de neurotransmitters, hierdoor krijg jij een verbeterde doorstroming van jouw lichaam om een lang aanhoudend en ontspannen gevoel.

IMG_2728

Tijdens de massage en voor thuisgebruik:
RELAX – BODY POLYSENSORY ACTIVE OIL

Matispa Relax Oil combineert de eigenschappen van actieve oliën met de technologie van actieve ingrediënten. Deze zorgen voor een kalmerend en rustgevend effect. Buiten haar formule op basis van relaxing actieve ingrediënten en plantaardige oliën, voedt Matispa Relax Oil de huid en verbetert zij de elasticiteit van de huid. Ook wordt de huid heerlijk zacht. Geschikt voor alle huidtypen.

Resultaat
Door de actieve ingrediënten in Matispa Relax Oil wordt de elasticiteit van de huid verbetert. Daarnaast is het ook heerlijk genieten met deze kalmerende en rustgevende olie.
Actieve ingrediënten
Granaatappel olie: verbetert de elasticiteit van de huid en heeft daarnaast een verzachtende werking.
Hennepzaad olie: voor een kalmerend en rustgevend effect.


MatiSpa Detox
Verhoogt de afvoer van toxines

Een heerlijke massage met oliën die vitamine C bevatten, waarmee jouw lichaam van onderen naar boven wordt gestimuleerd om een boost te geven aan de circulatie waardoor de lichaamshuid wordt gevoed, verstevigd en ontgift. Hierdoor krijgt je nieuwe energie en voel je jezelf letterlijk lichter. Bovendien wordt jouw lichaamssilouette verfijnd.

detox_oilTijdens de massage en voor thuisgebruik:
DETOX – BODY POLYSENSORY ACTIVE OIL

Matispa Detox Oil is een rijke olie voor het lichaam met een unieke samenstelling van quercetine, marula olie en abrikozen pit olie. Marula olie heeft een uitzonderlijk hoog vitamine C gehalte, waar  abrikozen pit olie een revitaliserende werking heeft. Deze oliën zijn beide rijk aan omega 9. Eigenschappen van werkzame oliën, gecombineerd met een technologie van werkzame bestanddelen en het ingrediënt quercetine vergroten het detox-effect. Daarnaast maakt Matispa Detox Oil de huid zacht en egaal en is deze geschikt voor elk huidtype.

Resultaat
Door de vitaliserende werking en het detox-effect van Matispa Detox Oil zal uw huid heerlijk zacht en fris en weer als herboren aanvoelen.
Actieve ingrediënten
Marula olie: heeft een uitzonderlijk hoog vitamine C gehalte.
Abrikozen pit olie: heeft een revitaliserende werking.

 

MatiSpa Slim
Verhoogt het effect voor een slanker figuur

Hierbij gebruiken we vormende en afslankende massagegrepen zoals diep kneden, de ‘palper rouler’ techniek, gerichte bewegingen met de knokkels om gericht op afslanken en eventuele cellulitis te werken en jouw lichaamsvormen te verfijnen. Er worden producten gebruikt met actieve oliën die de vetafbraak en de circulatie bevorderen.

matispa slimTijdens de massage en voor thuisgebruik:
SLIM – BODY POLYSENSORY ACTIVE OIL
Matispa Slimming Oil combineert de eigenschappen van actieve oliën met de technologie van actieve ingrediënten. Deze zorgen voor een body-sculpting effect. Buiten haar formule op basis van afslankende actieve ingrediënten en actieve plantaardige oliën, voedt Matispa Slimming Oil de huid en verbetert zij de elasticiteit van de huid. Daarnaast maakt zij de huid ultiem zacht.

Resultaat
Door de actieve ingrediënten in Matispa Slimming Oil wordt de elasticiteit van de huid verbetert en een slankere uitstraling gecreëerd. Dit resulteert in een strakke en ultiem zachte huid.
Actieve ingrediënten
Macadamia olie
Sandalwood olie

 

MatiSpa Age
Preventief bij huidveroudering – jeudigheid

Stimulerende en verstevigende massagetechnieken worden gebruikt om het lichaamsmetabolisme en de celvernieuwing te stimuleren. het lichaam zal hierdoor een boost van jeugdigheid krijgen!

oil 3Tijdens de massage en voor thuisgebruik:
AGE – BODY POLYSENSORY ACTIVE OIL

Matispa Anti-Ageing Oil is een olie die de eigenschappen van actieve oliën en actieve ingrediënten als cranberry olie, ica inchi olie en Spilanthes Acmella extract combineert voor het verkrijgen van een verjongend effect. Daarnaast is de formule gebaseerd op actieve ingrediënten en actieve plantaardige oliën die de huid voeden en verzachten en de huid elastischer maken.

Resultaat
Na gebruik van de Matispa Anti-Ageing Oil zal de huid gevoed zijn, zacht aanvoelen en daarnaast ook elastischer zijn.
Actieve ingrediënten
Granaatappel olie: verbetert de elasticiteit van de huid en heeft daarnaast een verzachtende werking.
Ica Inchi olie: Hoogste gehalte aan Omega 3 vetzuren.
Spilanthes Acmella extract