When the Spa universe meets sience!

Een unieke zintuiglijke ervaring…

Innovatieve lichaamsbehandelingen op basis van polysensorische ervaring. De interactie tussen zintuigen in de Matispa ervaring gaat verder dan een eenvoudige lichaamsverzorging. Het creëren van een unieke zintuiglijke ervaring. Het Matispa concept is gebaseerd op 4 assen;

RELAX (ontspannen)
SLIM (afslanken)
DETOX (ontgiften)
AGE (verjongen)

compo-site-matispa-accueil

MATISPA stimuleert de zintuigen.

HOREN: De muziek van MATISPA is geen klassieke relaxatiemuziek. Het is muziek waarbij de frequenties, de muzikale modus en geluiden specifiek bestudeerd zijn om de zintuiglijke ervaring tijdens de verzorgingen te optimaliseren.

RUIKEN: Elk verzorgingsproduct heeft een eigen parfum die het resultaat van de behandeling beïnvloedt. Het is de kunst van het parfumeren om geurakkoorden te creëren die in staat zijn ontspanning, welzijn, en andere effecten op te wekken.

VOELEN: Kies uit twee verschillende massagetexturen: olie of balsem. Beide bezitten per as dezelfde samenstelling wat betreft de bestanddelen, de actieve oliën, de geur en dosering.

 

1467891-7-1383920073632 Geniet van een multi-sensoriële behandeling tussen 20 en 90 minuten. De duur, de peelingkeuze, het type verzorging, de keuze olie of balsem tijdens de massage maken van MATISPA gepersonaliseerde en unieke verzorgingen.

Verleng de voordelen van de professionele verzorgingen met de MATISPA producten voor thuisgebruik: Peelings in verschillende sterktes, de zintuiglijke Relax, Slim, Detox of Age olie en de unieke Pluie de Soin, een hydraterend en verfrissend lichaamswater. Speciaal voor MATISPA verkoop is er een droge olie: Huile Sèche aux 8 Huiles Actives voor het gezicht, lichaam en haar.

Matispa SCRUB 1 - 2 - 3

matispa scrub30 minuten € 30,00

Een keuze uit een exfoliatie met drie verschillende niveaus van intensiteit, die dode huidcellen verwijderen, de huid zachter, gladder en egaler maken. Dankzij de geur en de actieve oliën wordt de verzachtende werking versterkt en het lichaam gerevitaliseerd. Deze Scrub kan thuis één of tweemaal per week worden herhaald.

MatiSpa Massage

SEen MatiSpa massage bevordert geestelijke rust en kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid. Het resultaat is een totaalbalans van lichaam en geest. Maak een keuze uit de MatiSpa Relax, Detox, Slim of Age.

 • Massage van de rug gedurende 20 minuten: € 27,50
 • Massage van de rug en achterzijde benen gedurende 40 minuten: € 45,00
 • Massage van het gehele lichaam gedurende 60 minuten: € 65,00
MatiSpa Experience

imageEen verslavend zintuiglijke ervaring

Deze totaal beleving start met de exfoliatie van het lichaam, waarbij het gekozen kan worden uit drie verschillende niveaus van intensiteit, die de dode huidcellen verwijderen, de huid zachter, gladder en egaler maken. Dankzij de geur en de actieve oliën wordt de verzachtende werking versterkt en het lichaam gerevitaliseerd. gevolgd door een, op de behoefte afgestemde lichaamspakking en lichaamsmassage. de behandeling wordt volledig ingericht naar jou behoefte en problematiek. Maak een keuze uit

 • MatiSpa Relax Experience -100 minuten € 95,00
 • MatiSpa Detox Experience -100 minuten € 95,00
 • MatiSpa Slim Experience -100 minuten € 95,00
 • MatiSpa Age Experience -100 minuten € 95,00
MatiSpa Hotstone Massage

Massage met hete stenen

hotstone -420Een hotstone massage is een massage van het lichaam waarbij stenen van ongeveer 45 graden Celsius worden gebruikt. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de druk die de stenen uitoefenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft veel energie. lees meer over Hotstone massage.

 • MatiSpa Hotstone rug massage €37,50
 • MatiSpa Hotstone voet en onderbeen massage € 37,50
 • MatiSpa Hotstone benen en voet massage € 47,50
 • MatiSpa Hotstone gehele lichaamsmassage 60 minuten € 67,50
MatiSpa Cosmetische voetbehandeling

Verwennerij voor de voeten

voetenEen cosmetische voetverzorging is een verwennerij voor de voeten en daarbij ook een heerlijke ontspanning voor lijf en geest. Dit is puur een verzorgende behandeling van de voeten. En wordt vaak gedaan in combinatie met een pedicure behandeling.

Deze voetverzorging start met de exfoliatie van de voeten en de onderbenen, waarbij er gekozen kan worden uit drie verschillende niveaus van intensiteit, die de dode huidcellen verwijderen, de huid zachter, gladder en egaler maken. Dankzij de geur en de actieve oliën wordt de verzachtende werking versterkt en de voeten gerevitaliseerd. gevolgd door een, op de behoefte afgestemde lichaamspakking en lichaamsmassage. de behandeling wordt volledig ingericht naar jou behoefte en problematiek. Maak een keuze uit MatiSpa Relax – Detox – Slim – Age

MatiSpa Cosmetische voetbehandeling € 35,00
MatiSpa Cosmetische voetbehandeling incl. Pedicure € 62,50

Ook bijzonder geschikt om te geven als cadeau!!

MatiSpa en Shiatsu

9Totaal ontspannen en in balans

Shiatsu betekend letterlijk ‘vingerdruk’ (shi is vinger, atsu is druk) en vindt zijn oorsprong in de traditionele Chinese geneeskunde. Shiatsu is een massage gericht op de energiestromen (meridianen). Bij een goede gezondheid stroomt de energie vrij door een netwerk van banen die over het gehele lichaam lopen. Shiatsu kun je toepassen om blokkades in de energie stroom op te heffen. Lees meer over een Shiatsu massage.

De eerste behandeling is altijd incl. intake gesprek

 • Shiatsu tijdens MatiSpa massage van de rug € 50,00
 • Shiatsu tijdens MatiSpa massage van de achter benen en rug € 67,50
 • Shiatsu tijdens MatiSpa massage van het gehele lichaam € 87,50
 • Shiatsu tijdens MatiSpa Experience € 117,50
laat je zintuigen prikkelen en kies uit een MatiSpa Relax - Detox - Slim - Age

 image

MatiSpa Relax
Verzacht – Kalmeert – Ontspant

Met deze lichaamsbehandeling worden ontspannende en rustige massagegrepen toegepast zoals strijken en effleurages en drukpuntmassage (uit de reflexologie) zorgen direct voor een weldadig gevoel van ontspanning. De producten bevatten actieve ingrediënten die werken (in combinatie met de massage) op de neurotransmitters, hierdoor krijg jij een verbeterde doorstroming van jouw lichaam om een lang aanhoudend en ontspannen gevoel.

IMG_2728

Tijdens de massage en voor thuisgebruik:
RELAX – BODY POLYSENSORY ACTIVE OIL

Matispa Relax Oil combineert de eigenschappen van actieve oliën met de technologie van actieve ingrediënten. Deze zorgen voor een kalmerend en rustgevend effect. Buiten haar formule op basis van relaxing actieve ingrediënten en plantaardige oliën, voedt Matispa Relax Oil de huid en verbetert zij de elasticiteit van de huid. Ook wordt de huid heerlijk zacht. Geschikt voor alle huidtypen.

Resultaat
Door de actieve ingrediënten in Matispa Relax Oil wordt de elasticiteit van de huid verbetert. Daarnaast is het ook heerlijk genieten met deze kalmerende en rustgevende olie.
Actieve ingrediënten
Granaatappel olie: verbetert de elasticiteit van de huid en heeft daarnaast een verzachtende werking.
Hennepzaad olie: voor een kalmerend en rustgevend effect.


MatiSpa Detox
Verhoogt de afvoer van toxines

Een heerlijke massage met oliën die vitamine C bevatten, waarmee jouw lichaam van onderen naar boven wordt gestimuleerd om een boost te geven aan de circulatie waardoor de lichaamshuid wordt gevoed, verstevigd en ontgift. Hierdoor krijgt je nieuwe energie en voel je jezelf letterlijk lichter. Bovendien wordt jouw lichaamssilouette verfijnd.

detox_oilTijdens de massage en voor thuisgebruik:
DETOX – BODY POLYSENSORY ACTIVE OIL

Matispa Detox Oil is een rijke olie voor het lichaam met een unieke samenstelling van quercetine, marula olie en abrikozen pit olie. Marula olie heeft een uitzonderlijk hoog vitamine C gehalte, waar  abrikozen pit olie een revitaliserende werking heeft. Deze oliën zijn beide rijk aan omega 9. Eigenschappen van werkzame oliën, gecombineerd met een technologie van werkzame bestanddelen en het ingrediënt quercetine vergroten het detox-effect. Daarnaast maakt Matispa Detox Oil de huid zacht en egaal en is deze geschikt voor elk huidtype.

Resultaat
Door de vitaliserende werking en het detox-effect van Matispa Detox Oil zal uw huid heerlijk zacht en fris en weer als herboren aanvoelen.
Actieve ingrediënten
Marula olie: heeft een uitzonderlijk hoog vitamine C gehalte.
Abrikozen pit olie: heeft een revitaliserende werking.

 

MatiSpa Slim
Verhoogt het effect voor een slanker figuur

Hierbij gebruiken we vormende en afslankende massagegrepen zoals diep kneden, de ‘palper rouler’ techniek, gerichte bewegingen met de knokkels om gericht op afslanken en eventuele cellulitis te werken en jouw lichaamsvormen te verfijnen. Er worden producten gebruikt met actieve oliën die de vetafbraak en de circulatie bevorderen.

matispa slimTijdens de massage en voor thuisgebruik:
SLIM – BODY POLYSENSORY ACTIVE OIL
Matispa Slimming Oil combineert de eigenschappen van actieve oliën met de technologie van actieve ingrediënten. Deze zorgen voor een body-sculpting effect. Buiten haar formule op basis van afslankende actieve ingrediënten en actieve plantaardige oliën, voedt Matispa Slimming Oil de huid en verbetert zij de elasticiteit van de huid. Daarnaast maakt zij de huid ultiem zacht.

Resultaat
Door de actieve ingrediënten in Matispa Slimming Oil wordt de elasticiteit van de huid verbetert en een slankere uitstraling gecreëerd. Dit resulteert in een strakke en ultiem zachte huid.
Actieve ingrediënten
Macadamia olie
Sandalwood olie

 

MatiSpa Age
Preventief bij huidveroudering – jeudigheid

Stimulerende en verstevigende massagetechnieken worden gebruikt om het lichaamsmetabolisme en de celvernieuwing te stimuleren. het lichaam zal hierdoor een boost van jeugdigheid krijgen!

oil 3Tijdens de massage en voor thuisgebruik:
AGE – BODY POLYSENSORY ACTIVE OIL

Matispa Anti-Ageing Oil is een olie die de eigenschappen van actieve oliën en actieve ingrediënten als cranberry olie, ica inchi olie en Spilanthes Acmella extract combineert voor het verkrijgen van een verjongend effect. Daarnaast is de formule gebaseerd op actieve ingrediënten en actieve plantaardige oliën die de huid voeden en verzachten en de huid elastischer maken.

Resultaat
Na gebruik van de Matispa Anti-Ageing Oil zal de huid gevoed zijn, zacht aanvoelen en daarnaast ook elastischer zijn.
Actieve ingrediënten
Granaatappel olie: verbetert de elasticiteit van de huid en heeft daarnaast een verzachtende werking.
Ica Inchi olie: Hoogste gehalte aan Omega 3 vetzuren.
Spilanthes Acmella extract

Matis Man Massage Homme 2013_5 klein