Beoordeel onze dienstverlening en ontvang een cadeau!

Wanneer je bij ons in de salon een behandeling hebt gehad. Hopen wij dat alles naar wens is verlopen. Uiteraard zijn wij heel erg blij met tevreden klanten, omdat wij continu bezig zijn om onze producten, diensten en service op hoog niveau te houden en eventueel willen verbeteren, ontvangen wij graag jouw feedback.
Zou je bijvoorbeeld kunnen aangeven wat je fijn vond aan de behandeling of aan de behandelaar? Hoe je de producten hebt ervaren, matig, voldoende, goed of uitstekend. En zou je de behandeling en/of de behandelaar een cijfer kunnen geven?

Alvast bedankt voor je tijd en het invullen van de review. Omdat wij dit zeer op prijs stellen ontvang je van ons, bij je volgende bezoek aan onze salon, een miniatuur cadeau van een beautyproduct dat bij jou past!

 

Wanneer je vragen hebt over een behandeling of over producten dan horen wij dat graag en zijn wij te bereiken op 0252 347749 of via mail@ernasbeauty.nl
Hopelijk zien we je snel weer terug in onze salon.

 

Met vriendelijke groet
Erna’s Beauty

Review formulier

Reviews

Ik ga altijd naar Erna’s Beauty voor behandelingen zoals microdermabrasie, bindweefselmassage en Ipl ontharen
Ze zijn daarin gespecialiseerd en dat geeft een vertrouwd gevoel!
Verder zijn ze altijd heel gastvrij en nemen de tijd voor je.
Echt een aanrader!

Nathalie

Ik ben een zeer tevreden klant. Amanda is een vakvrouw. Tijdens ieder bezoek voel ik me erg me gemak en heb ik alle vertrouwen in haar deskundigheid. De producten die worden gebruikt zijn bovendien van goede kwaliteit.

Pascale

Een behandeling bij Erna en Amanda is een waar cadeautje aan jezelf. Ze geven me altijd het gevoel alle tijd voor me te nemen en stemmen de behandelingen helemaal af op wat ik op dat moment het meeste nodig heb. De adviezen die ik krijg hoe ik thuis goed voor mijn huid en nagels kan zorgen zijn heel fijn!

De salon zelf is prachtig; ruim en stijlvol ingericht met verschillende compleet uitgeruste behandelkamers die heel veel privacy bieden.

Ik kan niets anders zeggen dan dat deze dames verstand van zaken hebben! Ga zo door!

Lisette