JUST FOR MEN!

OMDAT ECHTE MANNEN
ECHTE BEHANDELINGEN VERDIENEN

MATIS

De mannenlijn van Matis Réponse Homme bestaat uit producten voor de dagelijkse verzorging van de mannenhuid. Van douchegel en aftershave balm tot en met een anti-verouderingscrème en lifting gel om de vermoeide huid een snelle oppepper te geven. Matis Réponse Homme richt zich op eenvoud en gemak, maar met een rijkdom aan actieve werkstoffen.

H2O

MATIS is een prestigieus merk onder schoonheidssalons dat wereldwijd bekendheid geniet. 80 jaar stelt MATIS al zijn knowhow ten dienste van onze schoonheid. MATIS munt uit in professionele schoonheidsverzorging. De producten, de protocollen, de unieke methode en verzorgingstechnieken maken het merk tot een referentie in de wereld van schoonheidsinstituten.

Matis Men Treatments

Men Zone treatment (20 min) € 27,50
Een behandeling waarbij we een specifieke huidzone aanpakken om bijvoorbeeld ingegroeide baardharen, onzuiverheden of gerstekorrels te verwijderen.

Men short treatment (30 min) € 35,00
Kort maar krachtig! Een reinigende behandeling met een exfoliatie, waarbij onzuiverheden en eventueel ingegroeide baardharen worden verwijderd.

Men treatment (45 min) € 52,00
Een behandeling met een exfoliatie waarbij onzuiverheden en eventuele ingegroeide baardharen worden verwijderd. Daarnaast krijgt de huid een extra boost door een verzorgend serum en masker.

Men Relax treatment (75 min) € 82,00
Een all-in-one behandeling! Bij deze behandeling hoef je geen keuze te maken! we beginnen met een rugmassage. Daarna behandelen we het gezicht met een exfoliatie, verwijderen van onzuiverheden en eventuele ingegroeide baardharen, een gezichts en schoudermassage en tot slot verzorging door middel van een serum en masker.

OMDAT ECHTE MANNEN
ECHTE BEHANDELINGEN VERDIENEN

NIMUE

Goup_Man_HRDe Nimue mannenlijn is een geavanceerde wetenschappelijke huidbehandelingslijn die in tegenstelling tot het aloude ‘feel-good concept’ vooral gefocust is op een resultaatgerichte benadering. De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen.

De behandelingen en producten van Nimue voor dagelijkse huidverbetering brengen de huid weer in balans en verfijnen zichtbaar de textuur van de huid. Om verschillende huidcondities effectief te behandelen is Nimue Skin Technology gebaseerd op huidverjonging, huidverbetering,herstel, antioxidatie en zonbescherming. Het resultaat is een jonge, gezonde en stralende huid.
Het befaamde Nimue Triple Acid Complex vormt de basis van behandelingen, peelings en van bijna alle thuisproducten. Deze helende werking van de perfecte combinatie van zuren, vitamines, plantenextracten en andere natuurlijke bronnen bieden direct resultaat bij verschillende huidcondities, waarbij niet alleen de symptomen maar ook de oorzaak wordt behandeld.

busy men nimue

Nimue MAN Treatments

MAN Core treatment (45 min) € 55,00
Een zachte, maar actieve behandeling. Verfijnt de huidstructuur en laat de huid weer stralen. Onzuiverheden en eventuele ingegroeide baardharen worden verwijderd.

MAN Support treatment (60 min) € 74,00
De huid krijgt meer energie en een gezonde doorbloeding. Verfijnt de huidstructuur en laat de huid weer stralen. Onzuiverheden en eventuele ingegroeide baardharen worden verwijderd.

MAN Glycol treatment (75 min) € 85,00
Een actieve reinigingsbehandeling, bedoeld voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycol behandeling zorgt voor een gecontroleerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen. Deze behandeling verbetert de textuur en uitstraling van de huid.

MAN  RELAX Deluxe treatment (75 min) € 105,00
Een all-in-one behandeling! Bij deze behandeling hoef je geen keuze te maken! we beginnen met een rugmassage. Daarna behandelen we het gezicht met een exfoliatie, verwijderen van onzuiverheden en eventuele ingegroeide baardharen, een gezichts en schoudermassage en tot slot verzorging door middel van een masker.

Huidverbetering

klik op de behandeling voor meer informatie.

BoodCamp your skin (60 min) € 62,50
huidverbeterende bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Door stevige massage op de middelste en onderste huidlagen vervormen de fibroblasten, waardoor er collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit in de huid wordt verbeterd. Door verklevingen los te maken wordt de doorbloeding en stofwisseling bevorderd. Deze massage is zeer geschikt als anti-agingbehandeling. Bindweefselmassage is een pittige behandeling, met als resultaat een huid die er jonger en steviger uitziet. Bindweefselmassage kan zowel op het gezicht als het lichaam worden toegepast

 

New Skin (45 min) € 91,00
microdermabrasie

Wat is microdermabrasie?
Microdermabrasie ‘opent’ de huid. Via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen worden laagjes oude en dode huidcellen verwijderd. Deze vorm van dieptereiniging stimuleert de bloedsomloop en de productie van collageen en elastine. De huid wordt met microdermabrasie opgefrist: de structuur wordt verfijnd en nieuwe en jonge cellen worden sneller aangemaakt.

Microdermabrasie in het kort

  • Maakt de huid gladder en jeugdiger
  • Verwijdert dode huidcellen
  • Verbetert de bloedsomloop
  • Stimuleert de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen
  • Egaliseert de huidskleur

 

Work Out (vanaf 30 min) vanaf 47,50
PB Serum Cosmeceuticals

PBSerum Cosmeceuticals werkt aan de oorzaken op enzymatisch niveau en richt zich niet alleen op de symptomen. Het merk richt zich specifiek op huidproblematieken. De gelaastsbehandelingen zijn effectief bij een vale huid, een gecombineerde/vette/acne huid, een huid met reliëf, verslapping en rimpels. Voor thuisgebruik zijn er diverse gevriesdroogde producten die de resultaten ondersteunen en versterken.

 

Matis Man Massage Homme 2013_5 klein