Nagelbeugel techniek

Nagelbeugel techniek Erna's Beauty Nieuw VennepNagelbeugel techniek
Met behulp van een metaal maak ik een beugel op maat, die bedoeld is om een nagel in de juiste vorm te corrigeren. Dit is om te voorkomen dat teennagels weer gaan ingroeien.

Nagel verzorging Erna's Beauty Nieuw VennepDe beugel is een klein metalen draadje dat precies op de vorm van uw nagel gemaakt wordt. De beugel wordt op de nagel geplaatst en vastgezet en groeit mee met de nagelplaat. Wanneer de beugel eenmaal op de nagel zit voelt u er niets meer van. Na een aantal weken wordt de beugel verwijderd en opnieuw op de nagel geplaatst. Dit wordt een aantal keer herhaald totdat de nagel vlakker is geworden.

 

Nagelbeugel techniek behandeling prijs

Ingroeiende nagel behandeling Nagelbeugeltechniek               30 min            € 45.00
(bestaat uit 2 behandelingen van 30 min € 45,00 is de totaalprijs)

BS Spange Beugel techniek

BS Spange is een beugelsysteem voor nagelcorrecties.

De meest moderne, medische techniek om ingegroeide teennagels snel en succesvol te verhelpen is het BS-Spange systeem. De beugel zelf is een dunne smalle strip bestaande uit een laag met glasvezelversterkte kunststof. Deze wordt overdwars op de nagel gelijmd. Hierdoor neemt de BS-Spange de kromming aan van de nagel. Doordat de beugel weer terug wil naar de oorspronkelijke vorm worden de zijkanten van de nagel opgelift. Hierdoor zal je direct merken dat de pijn minder wordt dan wel geheel is verdwenen. Na meerdere beugelapplicaties is de nagel gecorrigeerd en gezond.

 

BS-Spange is ideaal voor:

• Ingegroeide teennagels.

• Ontstoken ingegroeide teennagels.

• Likdoorns in de nagelplooi.

• Droge granulation.

• Geschikt voor diabetici.

 

BS Spange techniek behandeling prijs

Ingegroeide teennagel behandeling Bs spange techniek          30 min              € 25,00

(losse behandeling excl. pedicure behandeling)

De BS Spange techniek is ook samen te boeken in combinatie met een pedicure behandeling, per nagel komt er dan € 15,00 bij.