Informatie avond voeding en huid

Tijdens deze avond kan je kosteloos je huid laten analyseren met speciale meetzondes en maken we een foto van je huid. Samen met onze voedingscoach geven we een korte uitleg wat voeding met én voor je huid kan doen. We vertellen je meer over de feiten en de fabels. Bijvoorbeeld: Waar krijg je wel of juist geen pukkels van, Wat is goed voor de stevigheid van mijn huid etc.

Voedings- & Superfoodexperts Anja Adriaansen en Monique-Cecile Roelandt
vertellen je graag meer over het hoe, wat en waarom van de hedendaagse voeding. We willen graag aan gewichtsbeheersing doen, ons fitter en vitaler voelen, meer energie hebben enzovoort. We doen zo ons best en toch lukt het niet altijd om dit te behalen. Hoe kan dat nu?
Deze en andere vragen worden tijdens de workshop beantwoord. Er wordt uitleg gegeven over voedingsstoffen die niet mogen ontbreken in ons dagelijks voedingspatroon, gevolgd door een lekkere proeverij. Een duidelijk stappenplan biedt bovendien handvatten om zelf aan de slag te gaan met het aanpassen van jouw voedingspatroon.

Enthousiast over deze workshop? meld je aan via mail@ernasbeauty.nl of 0252 347749

De Voedingsworkshop wordt gegeven onder het genot van een proeverij. De avond duurt 2 uur. Dus wil je een gezond en evenwichtig lijf en willen je vriendinnen, moeder of dochter dat ook? Neem ze mee naar deze avond en laat je inspireren.