Huidverbetering

Microdermabrasie – MicroSkinPolish

Microdermabrasie ‘opent’ de huid. Via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen worden laagjes oude en dode huidcellen verwijderd. Deze vorm van dieptereiniging stimuleert de bloedsomloop en de productie van collageen en elastine.
0
0

Een acne behandeling.

Er zijn heel veel soorten behandelingen tegen acne. Bij aanvang van de eerste behandeling zullen wij u verzoeken een intakeformulier in te vullen met een aantal vragen over uw huid(conditie) en analyseren wij uw huid om de vorm van acne vast te stellen.
0
0

0

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Door stevige massage op de middelste en onderste huidlagen vervormen de fibroblasten, waardoor er collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit in de huid wordt verbeterd. Door verklevingen los te maken wordt de doorbloeding en stofwisseling bevorderd.

Een rode huid?

Er zijn verschillende redenen waarom een huid rood is. Het zou Couperose kunnen zijn, Rosacea of een overgevoelig reagerende huid. Het is daarom belangrijk om eerst een huidanalyse te doen voordat er besloten wordt welke behandeling geschikt is voor jouw huid. Er zijn verschillende behandel mogelijkheden.

Manuele lymfedrainage?

Manuele lymfedrainage is een massagetechniek die valt onder oedeemtherapie.  Opgehoopt vocht wordt door deze massagetechniek verspreid en afgevoerd, waardoor zwellingen (oedeem) afnemen. Manuele lymfedrainage is een zeer ontspannende massagetechniek en bijzonder geschikt bij acne, en als voor en nabehandeling bij een ooglidcorrectie of een facelift.

 Goed nieuws voor uw huid!
Maar slecht nieuws voor ongewenste bacteriën, Gladskin Skin is ’s werelds enige product dat alléén de slechte bacteriën doodt. In tegenstelling tot veel gangbare middelen laat Gladskin de onmisbare goede bacteriën, die de huid juist beschermen, met rust.

Matis – Beauty Expert “Empower your beauty

 De producten, de protocollen, de unieke methode en verzorgingstechnieken maken het merk tot een referentie in de wereld van schoonheidsinstituten.
Matis heeft voor ieder huidprobleem haar “antwoord”.

Wil je een mooiere, gladdere en egalere huid zonder injectables?

Naarmate we ouder worden, vermindert het collageen in de huid. Met behulp van de MedCos huidverjonging methode kunnen de verschijnselen van huidveroudering effectief aangepakt worden.

Welke behandelingen kunnen vergoed worden?

Erna’s Beauty is in bezit van diverse specialisaties