Huidoneffenheden verwijderen

Een gave huid is wat iedereen graag wilt! Niets is zo confronterend dan elke dag in de spiegel een huidoneffenheid te zien. Wil jij op een huidvriendelijke manier huidoneffenheden verwijderd hebben zoals: couperose, bloedblaartjes, milia, fibromen en  bindweefselvermeerderingen. Alle onderstaande behandelingen worden altijd vooraf gegaan door een intake gesprek.

Couperose:

Couperose of teleangiectasieen, voor het gemak ook wel tele’s genoemd, zijn chronisch verwijde bloedvaatjes. Zij komen meestal voor in de gezicht- en halshuid of op het decolleté. Het is een veel voorkomende aandoening die volkomen onschuldig is.
Couperose ontstaat doordat de spiervezels van een bloedvat beschadigd raken, waardoor de functie verloren gaat en het bloedvat chronisch “open” blijft staan. Gesprongen of chronisch verwijde bloedvaten verdwijnen bijna nooit vanzelf. Couperose wordt door veel mensen als cosmetisch storend ervaren.

Bloedblaartjes:

Deze huidaandoening komt meestal voor bij vrouwen en ontstaat vanaf ongeveer 30 jaar. Het zijn eigenlijk uitstulpingen van de wanden van oppervlakkige bloedvaten. Meestal bevinden deze bloedblaartjes zich op de romp.

Beide aandoeningen worden dichtgebrand door middel van een stroomstootje (coaguleren) dat via een naaldje in of tegen het bloedvaatje wordt gebracht. De behandeling is vrijwel pijnloos. De behandeling is volkomen veilig en het resultaat is blijvend.

Milia:

Milia, ook wel gerstekorrel genoemd,  is een verharde vorm van talg welke niet meer over de huid kan wegvloeien. Grotere milia kunnen we verwijderen door met een naald een kleine opening te maken waardoor we de milia eruit kunnen duwen. Bij kleinere milia kunnen we door middel van de blendmethode de talg vloeibaar maken waardoor ze door de huid op een natuurlijke wijze wordt afgevoerd.

Fibromen of steelwratjes:

Dit zijn kleine huidkleurige, soms wat lichtbruine, uitstulpinkjes van de huid, soms “gesteeld”. Het zijn goedaardige bindweefsel vermeerderingen. Komen vaak voor in de hals en oksels en kunnen ook makkelijk verwijderd worden met de blendmethode.

 

prijs: € 39,00 per behandeling

Het aantal behandelingen wordt geschat tijdens het intake gesprek.