Huidanalyse - Meten is weten

Jij wilt toch ook een mooie huid?
Een huid die egaal is en er jong en gezond uit blijft zien?

De basis hiervoor begint met goede en consequente huidverzorging, op jouw huid aangepaste gezichtsbehandeling en een gezonde levensstijl.

Het beste resultaat vereist een professionele en betrouwbare huidanalyse. Meten is weten! Erna’s Beauty beschikt niet alleen over vakkennis en jarenlange ervaring, echter sinds kort ook over de meest geavanceerde fotoanalyse apparatuur en professionele meetapparatuur.

Hiermee zijn verschillende condities in de huid duidelijk in beeld te krijgen, voor het beste plan. Want wie een mooie huid wil hebben en behouden heeft een doordacht beautyplan nodig.

De fotoanalyse wordt gemaakt met de Visioface Lite. De foto’s worden altijd onder exact dezelfde ideale omstandigheden gemaakt. Met ons software kunnen wij o.a. de rimpeldiepte en omvang van de rimpel meten, pigmentvlekken en kleurverschillen in de huid waarnemen, poriën analyseren, en zonschade zichtbaar maken.

Met de Visioface en het huidanalyseapparaat documenteren wij alle gegevens, metingen en gemaakte foto’s. Hiermee kunnen wij meerdere foto’s naast elkaar zetten en vergelijken.

Wij streven ernaar om bij iedere klant bij aanvang van de eerste behandeling en na ieder half jaar een huidanalyse te maken, zodat wij samen kunnen afstemmen nog steeds op de juiste weg te zijn voor het optimale resultaat of dat er op sommige punten nog wat aangepast kan worden.

Belangrijk om te weten is dat een huid een levend orgaan is. Zij is gevoelig voor veel verschillende invloeden. Wij raden al onze klanten dan ook aan wanneer er huidproblemen zijn, er aan huidverbetering wordt gewerkt en wanneer de huidconditie gezond dient te blijven. Niet alleen te kijken naar huidverzorgingsproducten en behandelingen, maar ook naar de persoonlijke levensstijl. Stress, voeding en beweging spelen een belangrijke rol in de algehele conditie van de huid. Voor het beste resultaat bieden we een complete samenwerking.

De kosten van een ‘losse’ huidanalyse bedragen € 47,50

Bij een gezichtsbehandeling vanaf € 76,00 ontvang je de huidanalyse van ons cadeau

Wanneer er een behandeltraject wordt aangegaan en wanneer wij het nodig achten zullen wij een kostenloos een tussentijdse evaluatie-huidanalyse afnemen.