Herstel en verstevig je natuurlijke nagel met IBX

IBX is een Nieuw & Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.

IBX kan onder alle afweekbare gel producten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende  systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt.

Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.

IBX als een kuur van 3 wekelijkse behandeling (1x per week) voor steviger en flexibele nagels. Na de kuur bespreken we samen of er nog een paar wekelijkse behandelingen nodig zijn of dat we over kunnen stappen naar bv 2 of 3 weken.

  • IBX als bescherming onder gel polish
  • IBX voor reparatie aan een (trauma) nagel.
  • IBX is ook zeer geschikt voor o.a. kapsters, heren, nagelbijters, klanten die veel met handen in het water zitten (IBX is ook waterafstotend), voor klanten die van de werkgever geen kunstproduct op de nagels mogen dragen bv. horeca, zorgverlening enz.

 

laat je nagels groeien

Prijs behandeling

Eerste IBX behandeling inclusief korte manicure en producten voor thuis. € 55,00

Vervolg IBX behandeling inclusief korte manicure  € 30,00 (indien binnen 3 weken)

IBX behandeling onder gel polish € 10,00  (indien binnen 3 weken)

Dadi' Oil

Dadi’ Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem! Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba olieën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten.  Er is Natuurlijke Vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige antioxidant.

Prijs Dadi’ Oil

3,75 ml         € 7,50

15 ml           € 19,95

DadiOil_ProductLineUp_1