Gel polish

Gel Polish nagels bij Erna’s Beauty

Ben je helemaal klaar met nagellak die snel afbladdert en wil je geen kunstnagels? Erna’s Beauty biedt met Sweden Nails Gel polish dé oplossing! Hiermee heb je gegarandeerd prachtig gelakte nagels met de kwaliteit van gel. Met de Gel polish heb je in een half uur mooi verzorgde en gelakte nagels. De gel blijft 2 tot 4 weken goed zitten. Je zou kunnen kiezen om deze behandeling eenmalig voor een feest of andere gelegenheid te doen. Maar wanneer je voor een langere tijd van jouw nagels wilt genieten, kun je de Gelpolish uiteraard laten bijvullen of kiezen voor een nieuwe polish kleur. Met een ruime keuze uit kleuren, zal er altijd een kleur voor je bij zitten.

Hoe verwijder je gel polish?

 

 1. Vijl lichtjes de gel polish “open”. Hierdoor kan de speciale remover of aceton beter inweken.
 2. Knip wattenschijfjes in kleinere stukjes, zodat ze mooi passend zijn voor je nagels.
 3. Doordrenk de watten in de speciale remover of aceton. Een flesje Sweden nails gel polish remover kun je ook bij ons kopen. Aceton kan natuurlijk ook, maar is minder vriendelijk voor je huid en nagel.
 4. Bedek iedere nagel met een doordrenkte wattenschijf, met daaroverheen een stukje aluminiumfolie. Door het aluminiumfolie weekt de gel polish er beter af.
 5. Na ongeveer 10 tot 15 minuten kan je voorzichtig proberen of de polish er afgehaald kan worden. Verleng indien nodig de inweek tijd.
 6. Dit gaat het makkelijkst metalen bokkenpootje. Duw niet te hard, hierdoor kan de natuurlijke nagel beschadigen.
 7. Hierna kan je de laatste restjes er met een zachte vijl af halen.
 8. En als laatst geef je jouw nagels een verzorgende behandeling met een verzorgende nagellak en eventueel verzorging voor de nagelriemen en handen.

gel_polish_nagels_nagel_manicure_schoonheidssalon_nieuw_vennep

Sweden Nails Gelpolish

De speciale nagel gelpolish, verstevigd de natuurlijke nagel iets. Wil je echter goede stevige nagels, dan zijn gelnagels een betere optie. Deze optie voor je nagels is ideaal voor mensen die geen kunstnagels willen, maar toch mooie lange en verzorgde nagels. Op deze manier kun je stevige nagels laten groeien, zonder enige verlenging.

Nagellak over gel polish

Wanneer er gelpolish op de nagels zit kun je alsnog de nagels, over de gel heen, lakken met nagellak. De nagellak blijft zelfs beter zitten dan wanneer je ze lakt op je natuurlijke nagels. Als je dan de nagellak verwijderd moet je dit wel doen met nagellakremover zonder aceton omdat dat de gel aantast.

De gel blijft ongeveer 2 – 4 weken zitten

Omdat de gelpolish meegroeit, gaat het zwaartepunt mee naar voren. De nagel wordt hierdoor aan de top zwaarder. Bij de ene persoon groeien de nagels harder dan bij de ander, vandaar dat wij uitgaan van 2 tot 4 weken. Wanneer de gel polish niet verwijderd wordt en de nagels te lang worden kunnen de nagels gaan breken.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

 

De voordelen:


 • Sterker dan een lak


 • Dunner dan een kunstnagel


 • Flexibel als een natuurlijke nagel


 • Behandeling duurt slechts 30 – 45 minuten


 • Afweekbaar met gel polish remover of aceton


 • Nagels krijgen kans om een mooie lengte te groeien


 • Langer plezier van de nagellak