Gel polish

Sweden Nails nieuwbrief afb

Ben je helemaal klaar met nagellak die snel afbladdert en wil je geen kunstnagels?

Erna’s Beauty biedt met Sweden Nails Gel polish dé oplossing! Hiermee heb je gegarandeerd prachtig gelakte nagels met de kwaliteit van gel.

Met de Gel polish heb je in een half uur mooi verzorgde en gelakte nagels. De gel blijft 2 tot 4 weken goed zitten.  Je zou kunnen kiezen om deze behandeling eenmalig voor een feest of andere gelegenheid te doen, wanneer je voor een langere tijd van jouw nagels wilt genieten, kun je de Gelpolish uiteraard laten bijvullen of kiezen voor een nieuwe Gel polish kleur. Met een ruime keuze uit kleuren, zal er altijd een kleur voor je bij zitten.

Prijs behandeling

 • Gel Polish € 30,00
 • Gel polish + verwijderen oude gel polish € 40,00
 • Wil je alleen de oude gel polish verwijderd hebben dan betaal je voor een manicure behandeling (de nagels en handen worden dan ook verzorgd) € 30,00
 • Wanneer er gekozen wordt voor meerdere kleuren, nail art of versiering kan er een toeslag bij de behandeling worden berekend. Dit gaat altijd in overleg.

Verwijder je zelf de oude gel polish, dan betaal je € 30,00 voor het aanbrengen van een nieuwe kleur. Het verwijderen van de oude gel polish is gemakkelijk thuis te doen:

 1. Vijl lichtjes de gel polish “open”. Hierdoor kan de gel polish remover of de aceton beter inweken.
 2. Knip wattenschijfjes in kleinere stukjes, zodat ze mooi passend zijn voor je nagels.
 3. Doordrenk de watten in de gel polish remover of aceton. Een flesje Sweden nails gel polish remover, te koop bij Erna’s Beauty is € 18,00. Uit dit flesje kan je zeker 15 behandelingen halen. Aceton kan natuurlijk ook, maar is minder vriendelijk voor de huid.
 4. Bedek iedere nagel met een doordrenkte wattenschijf met daaroverheen een stukje aluminiumfolie. Door het aluminiumfolie weekt de gel polish er beter af.
 5. Na ongeveer 10 tot 15 minuten kan je voorzichtig proberen of de gel polish er af gehaald kan worden. Verleng indien nodig de inweek tijd.
 6. Dit gaat het makkelijkst metalen bokkenpootje. Duw niet te hard, hierdoor kan de natuurlijke nagel beschadigen.
 7. Hierna kan je de laatste restjes er met een zachte vijl af halen.
 8. En als laatst geef je jouw nagels een verzorgende behandeling met een verzorgende nagellak en eventueel verzorging voor de nagelriemen en handen.

Professional bottles Sweden Nails

Sweden Nails Gelpolish versteviging de natuurlijke nagel ook iets.
wil je echt stevige nagels, dan zijn gelnagels een betere optie.

Geen last meer van gebroken of gescheurde nagels!
Ideaal voor mensen die geen kunstnagels maar toch mooie lange nagels willen. Nu kun je, je eigen stevige nagel laten groeien zonder enige verlenging!

Nagellak over gel polish:
Wanneer er gel polish op de nagels zit kun je alsnog de nagels, over de gel heen, lakken met nagellak. De nagellak blijft zelfs beter zitten dan wanneer je ze lakt op je natuurlijke nagels. Als je dan de nagellak verwijderd moet je dit wel doen met nagellakremover zonder aceton omdat dat de gel aantast!

De gel blijft ongeveer 2 – 4 weken zitten.
Omdat de gelpolish meegroeit, gaat het zwaartepunt mee naar voren. De nagel wordt hierdoor aan de top zwaarder. Bij de ene persoon groeien de nagels harder dan bij de ander, vandaar dat wij uitgaan van 2 tot 4 weken. Wanneer de gel polish niet verwijderd wordt en de nagels te lang worden kunnen de nagels gaan breken.

 

De voordelen:


 • Sterker dan een lak


 • Dunner dan een kunstnagel


 • Flexibel als een natuurlijke nagel


 • Behandeling duurt slechts 30 – 45 minuten


 • Afweekbaar met gel polish remover of aceton


 • Nagels krijgen kans om een mooie lengte te groeien


 • Langer plezier van de nagellak