Gel nagels

Erna’s Beauty werkt met de merken Nail Line en IBD.

Het verschil tussen gel en acryl;
Bij gel nagels wordt de gel op het nagelbed of de tip aangebracht waarna deze onder een UV-lamp uitgehard wordt. Het eerste onderscheid ruik je meteen: gel nagels verspreiden veel minder geur dan acrylnagels. Acryl is harder dan gel maar daartegenover staat dat gel veel soepeler en aangenamer is om dragen dan acryl. Door deze flexibiliteit geven ze ook iets mee bij stoten.

Welke afwerkingen zijn er mogelijk?

  • natural – met enkel een transparante laag over de nagels
  • color – met een in de massa gekleurde gel lijkt het of je nagels gelakt zijn
  • french – een stijlvolle zachtroze vulling met een witte of parelmoeren nagelrand
  • Ook wat de vorm betreft heb je tal van mogelijkheden: lang, kort, rond, puntig, recht …

Wanneer en waarom worden tips gebruikt?
Tips zijn kunstnagels die op je natuurlijke nagels gelijmd worden, zonder deze te beschadigen. De gellaag wordt hier bovenop aangebracht. Op deze wijze heb je meteen stevige en mooie lange nagels zonder te wachten. Als je nagels groeien, groeit de tip uit en zorgt de sterke gel ervoor dat je lange nagels kan houden. Indien je van kort naar lang wil gaan zonder te wachten, zijn tips dus aangewezen.

Worden mijn natuurlijke nagels beschadigd?
Jou natuurlijke nagels worden enkel licht opgeruwd. We werken met kwaliteitsproducten en de nodige zorg zodat je nagels niet aangetast worden. Je gelnagels kunnen achteraf ook verwijderd worden! Het is wel verstandig hierna goede verzorging voor je nagels te gebruiken.

Hoe lang duurt het voor mijn nagels moeten worden bijgewerkt?
Naarmate je natuurlijke nagels groeien, groeit ook de gel mee uit. Je nagels dienen dan terug op lengte gebracht te worden. Verder dienen je nagels een gellaag te krijgen tot tegen de nagelriem. Afhankelijk van de groeisnelheid duurt dit gemiddeld 3 tot 4 weken.

Prijzen:


Nieuwe set gelnagels:

Gelnagels nieuwe set incl. nagelverlenging/ tips € 72,50
Gelnagels nieuwe set eigen nagels verstevigen € 50,00

Nabehandelen/ Opvullen (binnen 4 weken) :
Gelnagels opvullen € 50,00
Gelnagels opvullen + French manicure of 1 kleur color gel € 61,00

  • Wanneer er gekozen wordt voor meerdere kleuren, nail art of versiering kan er een toeslag bij de behandeling worden berekend. Dit gaat altijd in overleg.
  • Wanneer er een nagel gebroken is en een tip/ nagelverlenging gewenst is rekenen wij tijdens de behandeling  € 3,50 extra
  • Wanneer je tussen de behandelingen door komt voor een gebroken nagels € 17,50
    (Gelukkig gebeurd het zelden, maar wanneer een nagel binnen 1 week na de behandeling er af valt of beschadigd is zijn de kosten voor reparatie van de nagel onze rekening)