Camouflage technieken

Camouflage techniek

Bij camouflage techniek zoeken we samen een camouflagekleur uit die precies met jouw natuurlijke huidteint overeenkomt. De camouflage wordt gebruikt om huidkleurverschillen, littekens of een tatoeage tijdelijk te verbergen. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk thuis precies weet hoe je de camouflage op een natuurlijke manier aanbrengt en dat het product jou meer zelfvertrouwen geeft op de momenten dat je dat wenst.

Wanneer wordt camouflagetherapie toegepast?

Camouflagetherapie kan toegepast worden bij huidkleurverschillen zoals:

  • vitiligo
  • wijnvlekken
  • pigmentvlekken
  • littekens
  • tatoeages
  • rosacea

Ook bij minder opvallende huidkleurverschillen kan je denken aan camouflage therapie. Bijvoorbeeld wanneer jouw huid een onrustig beeld vertoont door rode bultjes, pigmentvlekjes of couperose. Uiteraard is camouflagetherapie voor vrouwen én mannen. Heel belangrijk is dat de camouflage niet ‘opvalt’ en daar helpen wij je graag bij.

Camouflagebehandeling

Aangezien er veel verschillende camouflagekleuren zijn, is het mogelijk een onopvallende camouflage aan te brengen. Wanneer de camouflagecrème op een vakkundige manier wordt aangebracht, is het mogelijk oneffenheden en huidaandoeningen met een kleurafwijking betrouwbaar en waterproof te corrigeren. En niet onbelangrijk: onzekere gevoelens, die soms ontstaan door de huidkleurverschillen, kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

Sommige mensen vinden het fijn om zich alleen op bepaalde momenten, zoals tijdens een feestje of een belangrijke gelegenheid,  wat zekerder te voelen. Andere mensen camoufleren liever elke dag.  Het aanbrengen van de camouflagecrème wordt dan een dagelijkse routine.

Wat houdt de camouflage behandeling in?

Wij hebben een palet met verschillende kleuren tot onze beschikking, waarmee jouw huidskleur wordt bepaald. Vervolgens worden de benodigde camouflagecrèmes en bijhorende producten voor jou besteld. Tijdens de tweede behandeling wordt de techniek van het aanbrengen van de camouflageproducten aangeleerd, waardoor je deze camouflageproducten zelf op de juiste manier kunt aanbrengen. Ook op de momenten wanneer jij dat wenst. Na deze behandeling kan je thuis gaan oefenen. Tijdens de derde afspraak nemen we de behandeling samen nog eens door en breng je zelf de camouflage aan. Als je het fijn vindt kunnen we hierna nog een behandeling inplannen. De eerste behandeling duurt 90 minuten en de behandelingen daarna 45 minuten.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

camouflage_techniek_therapie