Visagie Bruidsmake-up

Bruidsmake-up bij Erna’s Beauty

De bruidsmake-up bepaalt een groot deel van je uitstraling op jouw grote dag! Je wilt er niet pas bij het bekijken van de foto’s achter komen dat je make up meer aandacht had kunnen gebruiken. Wij verzorgen graag jouw bruidsmake up. Onze ervaren visagist helpt jou met het vinden van de juiste make-up die bij jou past. Zowel op het gebied van stijl als karakter. Wij verzorgen een mooie, langzittende make-up voor op je trouwdag. Zo zie je er op jouw dag, op je allermooist uit!

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens een proefsessie voorafgaand aan je huwelijksdag bespreken wij jouw wensen. Maar natuurlijk ook je verwachtingen. Ook maken we aan de hand van jouw wensen een mooie proefmake-up. Neem vooral een foto van je bruidsjurk mee tijdens deze sessie. Zodoende kunnen we de bruidsmake-up perfect afstemmen op jouw trouwjurk.

Bruidsmake-up op locatie, thuis of in de schoonheidssalon

Het is mogelijk om de bruidsmake-up bij ons in de salon in Nieuw Vennep te verzorgen op de grote dag. Maar ook komen wij aan huis of naar het adres waar je op dat moment verblijft. En helemaal mooi, is die locatie binnen de Haarlemmermeer, dan berekenen wij geen extra kosten! Uiteraard is het ook mogelijk naar een locatie buiten deze regio te komen, informeer dan even naar de kosten.

 

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

bruidsmake-up_bruid_make_up_bruiloft_visagie_trouwen