Witte en blonde haren - elektrisch epileren

foto 1Erna’s Beauty biedt een oplossing voor het permanent verwijderen van grijze en/of witte haren. De enige methode waarbij deze lichte haren definitief worden verwijderd, is elektrisch epileren.

Wat is elektrisch epileren?
Elektrisch epileren wordt al tientallen jaren gehanteerd om aan hinderlijke overbeharing een einde te maken. Kenmerk van deze permanente ontharingsmethode is dat elk haartje afzonderlijk wordt aangepakt. Elektrisch epileren is dus zeer geschikt voor nauwkeurige ontharing van kleinere gebieden, maar het ontharen van grote oppervlakken is een zeer tijdrovende klus. Daarom wordt deze methode bij Erna’s Beauty alleen gebruikt om blonde en witte gezichtsharen te verwijderen. Donkere haren zullen worden verwijderd met de IPL methode.

foto 2Hoe werkt elektrisch epileren?
Het principe van elektrisch ontharen is dat de papil in het haarzakje (waarin de haar groeit) door een stroomstootje wordt vernietigd. Afhankelijk van het soort stroom (gelijkstroom of wisselstroom) zijn er verschillende methoden te onderscheiden, namelijk de diathermie- of de blend methode. Wij geven u graag meer informatie over deze methodes.

Hoe pijnlijk is elektrisch epileren?
Elektrisch epileren wordt over het algemeen als meest pijnlijke manier van definitief ontharen beschouwd. Wij passen echter de sterkte van de stroomstootjes zodanig aan dat de prikkeling die wordt veroorzaakt door het stroomstootje dragelijk voor u is.

Prijzen behandelingen.
20 minuten elektrisch epileren € 20,00
30 minuten elektrisch epileren € 30,00