Lazy Nimue Sunday

 

Iedereen verdient een mooie, gezonde en stralende huid!

Dat is het moto van Erna’s Beauty. Maar door de overvolle privé en werk agenda’s, loop je jezelf weleens compleet voorbij. Te veel stress is vaak te zien aan je huid. Het is niet voor niets dat er gevraagd wordt; “zit je niet lekker in je vel?”
Wat ik hiermee probeer uit te leggen is dat bij veel stress en spanning, je dat vanzelf gaat zien aan je huid. Af en toe wat me-time is daarom ook zeker een must! Gun jezelf daarom een heerlijk ontspannende thuisbehandeling, waarbij je weer helemaal tot rust komt. Een echte Lazy Nimue Sunday. Ik heb 5 Nimue Beauty tips voor je op een rij gezet. Zo hoef je alleen maar het lijstje te volgen en niet na te denken!

Lees verder!

Hoe krijg je deze zomer een mooie en egale bruine huid?!

 

De zomervakantie is weer begonnen en velen van ons gaan weer richting een zonnig oord. Heerlijk ontspannen, bijkomen van een jaar hard werken of studeren. Wanneer je dan met je kont op zo’n zacht ligbed ligt en een tijdschrift openslaat, zien we allemaal modellen met een mooie en egale bruine huid.
Je hebt jezelf vast wel eens afgevraagd: “Hoe doen ze dat?” Lees je mee? Want ik heb alle beautytips voor je op een rij gezet.

Lees verder!

5 Beauty tips om je Lazy (Sun)day compleet te maken!

5 Beauty tips om je Lazy (Sun)day compleet te maken!

De zondag is niet meer zoals 50 jaar geleden, we zijn allemaal druk met van alles en nog wat. Daarom is het belangrijk om af en toe wat ME-TIME te nemen en te genieten van een lazy day! Om helemaal niet te hoeven nadenken, geef ik 5 beauty tips om deze chill dag compleet te maken! Begin natuurlijk met een lekker muziekje, een heerlijk drankje en een goed humeur 😊of zo iets.

Lees verder!

Anti dieet dag. Wat betekend het woord dieet nu echt?!

6 MEI 2017 : ANTI DIEET DAG.
Er zijn maar weinig mensen die nog nooit een dieet hebben gevolgd. diëten zijn er in vele soorten en maten. van crashdieet tot koolhydraat arm. Altijd op maandag beginnen, en maandag middag lukt het al niet meer. Laten we voor eens en altijd is uit leggen wat het woord dieet nu eigenlijk betekend. want ik denk dat het voor iedereen dan een stuk makkelijker wordt om een “dieet” vol te houden.

Lees verder!

0nze huid en onze voeding

We willen graag onze huid, vooral van ons gezicht, zo mooi en stralend mogelijk houden. Na ons dertigste, veertigste levensjaar gaan we al zien dat we aan het ouder worden zijn. In onze puberteit kunnen we al te maken met gehad met puistjes , acne… door hormonen etc. Maar wat kunnen we er nu aan doen om onze huid zo mooi en gezond mogelijk te houden? Voeding is een van de belangrijke onderdelen die bijdraagt aan een gezonde en mooie huid.

Lees verder!

Wil je met jouw huid een stap zetten naar huidverbetering

Wil je met jouw huid een stap zetten naar huidverbetering, dan is het belangrijk dat je het juiste merk vindt dat jou kan helpen bij jouw huidprobleem. Nimue Skin Technology is zo’n merk, Nimue doet voortdurend onderzoek en is daardoor dynamisch en trendsettend. De nieuwe SRC peelings van Nimue, die de huid niet alleen peelen maar ook voorzien van een flinke dosis werkstoffen.

Lees verder!

Huidverbetering door te scrubben en peelen? Hoe, wat en waarom…

We willen er allemaal gezond uit zien en hebben graag een mooie en egale huid. Die mooie huid krijgen we door onszelf en onze huid goed te verzorgen. In mijn vorige blog heb ik uitgelegd waarom het reinigen van je huid zo belangrijk is. Maar wat ook zeker een bijdrage levert aan je huidverzorging of huidverbetering, is het scrubben en of peelen van je huid. Hoe vaak, met welke product, doe ik het zelf of laat ik het doen bij een specialist is vaak niet duidelijk. Ik heb alle punten duidelijk voor je op een rijtje gezet.

Lees verder!

Waarom het reinigen van je gezicht zo belangrijk is…

Het lichaam heeft van binnen vocht en voedingsstoffen nodig en dat geldt ook voor de huid.

De huid is ons grootste orgaan en vormt als het ware ieder zijn persoonlijke beschermhuls tegen invloeden van buitenaf.
Maar de huid is ook ons visitekaartje. Bedenk maar eens, waaraan je meteen kunt zien dat iemand niet lekker in z’n vel zit….

Lees verder!