De huidverzorgende Winter Essentials van Nimue

Cold night, Warm sweater, Hot tea, Good book, Soft soks & the Nimue Winter Essentials
Het is winter, en het koude gure weer zorgt vaak voor droge handen, gescheurde lippen en een trekkerige huid. Om de winter zo comfortabel mogelijk door te komen heb ik van Nimue 6 heerlijk geurende en zijdezachte huidverzorging winter essentials voor je op een rij gezet.

Lees verder!

De huidverzorgende Winter Essentials van Matis

Cold night, Warm sweater, Hot tea, Good book, Soft soks & the Matis Winter Essentials
Het is winter, en het koude gure weer zorgt vaak voor droge handen, gescheurde lippen en een trekkerige huid. Om de winter zo comfortabel mogelijk door te komen heb ik van Matis 6 heerlijk geurende en zijde zachte huidverzorgende winter essentials voor je op een rij gezet.

Lees verder!

Heb je diabetes? Zorg dan goed voor je voeten!

In deze blog neem ik je mee naar het verzorgen van je voeten als je diabetes hebt.
Als je diabetes hebt, kun je last krijgen van schade aan je (kleinste) bloedvaten. Hierdoor krijgt je huid minder zuurstof en voedingsstoffen. Wanneer er wondjes ontstaan, duurt het langer voordat deze genezen. Dit kan betekenen dat je een langdurige ontsteking of wondt oploopt. In deze blog lees je hoe je goed voor je voeten kunt zorgen. Onder andere door bijvoorbeeld pedicure bezoekjes aan onze schoonheidssalon Erna’s Beauty >>>

Lees verder!

Erna’s Beauty @ Home

 

Waarom is het zo belangrijk dat een gezichtsbehandeling thuis wordt voortgezet?
Tijdens een gezichtsbehandeling wordt er gewerkt aan de conditie van de huid. Je wil je huid toch graag verbeteren? Of omdat je even lekker wilt ontspannen in je eigen thuis spa. Maar natuurlijk ook om je huid te verzorgen en gezond te houden. Het maakt eigenlijk niet uit. Voor alle opties is het belangrijk om de gezichtsbehandeling thuis voort te zetten.

Lees verder!

Lazy Nimue Sunday

 

Iedereen verdient een mooie, gezonde en stralende huid!
Dat is het moto van Erna’s Beauty. Maar door de overvolle privé en werk agenda’s, loop je jezelf weleens compleet voorbij. Te veel stress is vaak te zien aan je huid. Het is niet voor niets dat er gevraagd wordt; “zit je niet lekker in je vel?”
Wat ik hiermee probeer uit te leggen is dat bij veel stress en spanning, je dat vanzelf gaat zien aan je huid. Af en toe wat me-time is daarom ook zeker een must! Gun jezelf daarom een heerlijk ontspannende thuisbehandeling, waarbij je weer helemaal tot rust komt. Een echte Lazy Nimue Sunday. Ik heb 5 Nimue Beauty tips voor je op een rij gezet. Zo hoef je alleen maar het lijstje te volgen en niet na te denken!

Lees verder!

Hoe krijg je deze zomer een mooie en egale bruine huid?!

 

De zomervakantie is weer begonnen en velen van ons gaan weer richting een zonnig oord. Heerlijk ontspannen, bijkomen van een jaar hard werken of studeren. Wanneer je dan met je kont op zo’n zacht ligbed ligt en een tijdschrift openslaat, zien we allemaal modellen met een mooie en egale bruine huid.
Je hebt jezelf vast wel eens afgevraagd: “Hoe doen ze dat?” Lees je mee? Want ik heb alle beautytips voor je op een rij gezet.

Lees verder!

5 Beauty tips om je Lazy (Sun)day compleet te maken!

5 Beauty tips om je Lazy (Sun)day compleet te maken!
De zondag is niet meer zoals 50 jaar geleden, we zijn allemaal druk met van alles en nog wat. Daarom is het belangrijk om af en toe wat ME-TIME te nemen en te genieten van een lazy day! Om helemaal niet te hoeven nadenken, geef ik 5 beauty tips om deze chill dag compleet te maken! Begin natuurlijk met een lekker muziekje, een heerlijk drankje en een goed humeur 😊of zo iets.

Lees verder!